- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: S.a.S
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 15
- Odwiedzin: 3 925
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
0
Neutralna
Znajomi
S.a.S nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Zestaw za ok. 5000 zł
23 11 2011 - 23:18
Ok, raz jeszcze dzięki za pomoc.
23 11 2011 - 22:45
jackass - to, że ModXStreamy są słabe to już wiem. W ostatnim poście mówiłem o STEALTHXSTREAM2. Ale one są w sumie podobne, więc tak czy siak wezmę tego XFX co mówiłeś.
Co do morele.net...to hasło na darmowe składanie kompa działa też przy osobistej wizycie w sklepie czy tylko przy zakupach przez internet?
PS. Ten Asrock to ma być "B3" http://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-p67-pro3-b3-intel-p67-lga-1155-360678? Pytam bo jest jeszcze inna wersja w tym sklepie.
Wujek Celdur - po prostu do Twojego musiałbym dopłacić około tysiaka. Karty graficzne masz o 500zł droższe, mobo o ponad 300zł. Do tego dochodzi jeszcze dysk twardy, którego nie wymieniłeś, a monitor wolałbym bardziej z matrycą IPS. Dlatego właśnie zrobiłem trochę inny zestaw.
Co do morele.net...to hasło na darmowe składanie kompa działa też przy osobistej wizycie w sklepie czy tylko przy zakupach przez internet?
PS. Ten Asrock to ma być "B3" http://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-p67-pro3-b3-intel-p67-lga-1155-360678? Pytam bo jest jeszcze inna wersja w tym sklepie.
Wujek Celdur - po prostu do Twojego musiałbym dopłacić około tysiaka. Karty graficzne masz o 500zł droższe, mobo o ponad 300zł. Do tego dochodzi jeszcze dysk twardy, którego nie wymieniłeś, a monitor wolałbym bardziej z matrycą IPS. Dlatego właśnie zrobiłem trochę inny zestaw.
23 11 2011 - 00:31
Aha czyli każda odmiana OCZa 500/600W jest gorsza od tego XFX?
Mobo widzę, że cena podobna, a jeżeli jak mówisz ten Asrock lepszy od Gigabyte to byłoby na tyle. Dzięki za pomoc.
Mobo widzę, że cena podobna, a jeżeli jak mówisz ten Asrock lepszy od Gigabyte to byłoby na tyle. Dzięki za pomoc.
22 11 2011 - 23:09
No właśnie, nie wiesz może konkretnie ile ten OCZ ma W na linii 12V? Bo znalazłem jakąś ich firmową tabelkę ale tego nie podali.
Co do proponowanego XFX Core 550W (ile ma na 12V?) to kosztuje on 260 zł czyli tyle samo co OCZ STEALTHXSTREAM2 600W. Zatem wybór pomiędzy:
- XFX Core 550W (podobno bardzo cichy, nie wiesz jak poniższe?)
- OCZ STEALTHXSTREAM2 500W (ma chyba lepszą linię od MODXSTREAM PRO 500W choć mogę się mylić?)
- OCZ STEALTHXSTREAM2 600W
Co do płyty, jej słabość z tym zestawem objawia się w mniejszej wydajności? Nie ukrywam, że chciałem się zmieścić w 400zł jeżeli chodzi o mobo.
Co do proponowanego XFX Core 550W (ile ma na 12V?) to kosztuje on 260 zł czyli tyle samo co OCZ STEALTHXSTREAM2 600W. Zatem wybór pomiędzy:
- XFX Core 550W (podobno bardzo cichy, nie wiesz jak poniższe?)
- OCZ STEALTHXSTREAM2 500W (ma chyba lepszą linię od MODXSTREAM PRO 500W choć mogę się mylić?)
- OCZ STEALTHXSTREAM2 600W
Co do płyty, jej słabość z tym zestawem objawia się w mniejszej wydajności? Nie ukrywam, że chciałem się zmieścić w 400zł jeżeli chodzi o mobo.
22 11 2011 - 22:21
Wszystko co podałem się nie nadaje
? Co do płyty głównej wiem, że jest ona kiepska w perspektywie przyszłego rozwoju ale miałem na myśli czy nada się na ten konkretny zestaw?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: S.a.S
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość