Skocz do zawartości

Zdjęcie

[SPRZEDAM] komputer stacjonarny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 shimano52

shimano52

Nowy

• 3 postów

Napisano 06 07 2010 - 22:47

Witam.
Sprzedam komputer stacjonarny, który mi służył bezawaryjnie i długo... jestem z zebranych komponentów bardzo zadowolony jako że wszystkie są wysokiej jakości. Do większości mam wszystkie akcesoria i papierki za wyjątkiem obudowy, napędu, procesora, ramu, karty dźwiękowej i monitora - w sumie to dużo się tego zebrało ^^' aczkolwiek jeszcze przeszukam dom może się coś znajdzie. Powód sprzedaży - będę mieszkał w 2miejscach i potrzebuje mobilności laptopa.
Specyfikacja:
Procesor: Amd Athlon 64 3000+ (specjalnie kupowany z środkowej partii rdzeni dla lepszego oc i kultury pracy - dokładnych oznaczeń nie pamiętam musiałbym go wymontować) kręci się na 4200+ temp w stresie 65stopnie (super pi)
Chłodzenie procka: Zalman AlCl - pasta termoprzewodząca na cpu to arctic silver 5 (ostatnio wymieniana przy czyszczeniu)
Płyta główna: Asus A8N-SLI Deluxe (masa akcesoriów, karta lan z 2 wejściami)
Ram: 1gb Geil Dual Channel - bardzo wydajne pamiątki idą spokojnie na 2.0-3-4-9
Dźwięk: SB Audigy (dokładnego oznaczenia nie pamiętam ale później mogę sprawdzić)
Karta grafiki: BFG 7600GT (5lat gwarancji - to coś znaczy ;) )
Dysk: Seagate st3320620AS 320gb serial ata
Napęd: Pioneer DVD-RW DVR-216D serial ata
Zasilacz: AmarcoX Warrior 420w
Głośniki: Creative Inspire 5.1
Myszka: Logitech mx310
Klawiatura:klawiatura z niskim skokiem i niskoprofilowanymi klawiszami firmy spydee :P - szału nie ma bo nieznanej firmy ale śmiga ładnie i pisze się bardzo wygodnie
WIFI:moduł zewnętrzny usb wifi N LevelOne
Za ten zestaw cena 500zl

Opcjonalnie
Wymiana karty na 8600gts 512mb +100zl
Wymiana zasilacza na PurePower Butterfly 480w (gratka dla modderów, okno z plexi, zmienia kolory, regulator obrotów, dodatkowo wiatrak chłodzący http://www.modsynergy.com/Modsynergy%20fil...utterfly-5.jpg +100zl
Obudowa Thermaltake Swing (bezśróbkowe dyski, pci, obudowa, wiatraki, własny obieg powietrza - wiatrak wciągający z przodu, a wyciągający z tyłu, okno z plexi http://www.overclockmania.net/oc2/smallimg/p1523.jpg +100zl

Jedyne miejsce gdzie szału nie ma to monitor crt... LG Flatron 775ft. Służy mi bodajże 6ty rok? Straciłem rachubę ;) Monitor jest sprawny z drobną wadą (info na pw). Monitor daje całkowicie gratis dziwne żebym jeszcze coś za niego chciał ;)

Co do wysyłki to... sprawa do uzgodnienia. Pocztą polską wyjdzie pewnie drogo, a kurierem jeszcze nie wysyłałem ale zawsze musi być ten pierwszy raz. Osobiście wolałbym sprzęt oddać osobiście w Łodzi (dokładniej ulica Modrzejewska) albo dowieść do klienta - koszty takie operacji 32zł za każde 100kilometrów od łodzi (mam w samochodzie gaz więc wychodzi tanio).

Chętnie wysłucham każdej propozycji, także proszę śmiało pisać/dzwonić na 516 180 155 ;) - po godzinie 16tej
Pozdrawiam.

Użytkownik shimano52 edytował ten post 07 07 2010 - 19:16

• 0

#2 Jakub566

Jakub566

Pedobear

• 897 postów

Napisano 07 07 2010 - 08:21

operacji 32zł za każde 100kilometrów od łodzi (mam w samochodzie gaz więc wychodzi tanio).

Przecież są firmy kurierskie oraz poczta, które biorą grosze za takie przesyłki. ;)

• 0

#3 shimano52

shimano52

Nowy

• 3 postów

Napisano 07 07 2010 - 18:46

Jakby ktoś chciał jeszcze ten monitor to nie wiem czy takie grosze bo bydlaq ciężki jest... Jakby komuś pasowało i by mi wszystko wyjaśnił co mam zrobić to nie ma problemu mogę wysłać kurierem ;)
PS: Model karty dźwiękowej to Audigy 1 sb0230. Mogę komputer wystawić na allegro aczkolwiek wiąże się to z dodaniem do kwoty prowizji allegro.

Użytkownik shimano52 edytował ten post 07 07 2010 - 19:06

• 0

#4 shimano52

shimano52

Nowy

• 3 postów

Napisano 09 07 2010 - 20:20

UWAGA! nowa cena 450zl - zależy mi na czasie

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych