Sprzedam uszkodzoną konsole Playstation 3 w najbardziej unikatowej i poszukiwanej wersji. W skład zestawu wchodzi:
- Uszkodzona konsola Sony Playstation 3,
- 2 Pady Dualshock2 z gwarancją na 12 miesięcy (nieużywane),
- Kabel HDMI z 24 miesięczną gwarancją (nowy),
- Kabel AV z 24 miesięczną gwarancją (nowy),
- Oryginalny kabel zasilający,
- Oryginalny dysk 60 Gb,
- Oryginalne pudełko konsoli Playstation 3 w wersji 60 Gb,
- Instrukcja obsługi oraz ulotka która znajdowała się w pudełku,
Opis:
Konsole zakupiłem w roku 2009, kilka dni temu odmówiła posłuszeństwa. Podczas gry zniknął mi obraz oraz dźwięk. Pomyślałem, że to przez przegrzanie więc wyłączyłem konsole i włączyłem ponownie po 2 godzinach. Ku mojemu zaskoczeniu nic się nie zmieniło, konsola nadal nie wyświetlała obrazu ani dźwięku, a sama konsola pracowała normalnie, paliła się zielona dioda, napęd normalnie wciągał i oddawał płyty. Moim kolejnym pomysłem było zakupienie nowych kabli S-Video i HDMI, niestety to również nie pomogło. Otworzyłem więc konsolę (przez co niestety naruszyłem plombę serwisu MAXCOM gdzie naprawiany był napęd, na napędzie znajdują się dwie nienaruszone plomby), wyczyściłem z kurzu, nałożyłem zakupioną pastę Arctic Silver 5, złożyłem do kupy iii...nic. Oprócz tego, że konsola działa cicho jak nowa to obrazu nadal nie ma. Nadal pali się tylko zielona dioda. Na oczyszczeniu i wymianie pasty niestety moja wiedza się skończyła. Tak więc dość miałem już tych wydatków na kable, pastę i dwa nowe kontrolery które zakupiłem kilka dni przed uszkodzeniem konsoli. Dobry serwis powinien naprawić to bez najmniejszych problemów za niewielką kwotę, a warto ponieważ model ten to unikat bowiem na allegro dostępna jest tylko jedna (!) w cenie 820 zł. Ja niestety nie mam cierpliwości do szukania serwisu dlatego kupuje nową Slim. Konsola którą sprzedaje jest w stanie Bdb-, posiada normalnie ślady użytkowania, kilka rysek na obudowie. Napęd w 100% sprawny, przed uszkodzeniem konsoli czytał wszystkie możliwe płyty. Niestety składając konsole po czyszczeniu uszkodziłem taśmę od napędu (koszt 10-15 zł).. Polecam i zachęcam do kupna bo na pewno rzecz do naprawienia i da dużo frajdy (na pewno zysku). Konsole sprzedaje jako uszkodzoną i nie przyjmuje zwrotów. Możliwe allegro.
Cena:
Cena jaka mnie interesuje to 280 zł + koszt wysyłki pobraniowej. Wydaje mi się, że cena jest więcej niż świetna za ten zestaw.
Kontakt:
Zainteresowanych proszę tylko i wyłącznie o kontakt na email: fifian15@gmail.com. Chętnie podeśle zdjęcia.
[SPRZEDAM] Uszkodzone Playstation 3 60GB
Rozpoczęty przez
fifian
, 18 09 2011 14:27
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 09 2011 - 14:27
Napisano 18 09 2011 - 17:08
Kolego, już raz zrobiłeś u nas taki temat. Wystarczyło zrobić bump z nową ceną.
Napisano 19 09 2011 - 18:27
Poprzedni temat troche sie roznil, posiadal link do allegro z nieaktualna oferta, w dodatku myslalem, ze tamten temat jest zamkniety.
Uwaga! Dodałem aukcje na allegro: PS3 60 GB, uszkodzone, UNIKAT! HIT! OKAZJA! ZOBACZ
Wszystkich zainteresowanych zapraszam.
Sprzedane, do zamknięcia.
Uwaga! Dodałem aukcje na allegro: PS3 60 GB, uszkodzone, UNIKAT! HIT! OKAZJA! ZOBACZ
Wszystkich zainteresowanych zapraszam.
Sprzedane, do zamknięcia.
Użytkownik Wujek Celdur edytował ten post 23 09 2011 - 20:17
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty