- karta graf - GeForce 7300 GT 256 MB DDR3 Pytanie: Lepiej na AGP czy na PCI no i jakiej firmy? Z tego co czytałem to Galaxy najlepsze...
- dysk - Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 16 MB Cache S-ATA - Pytanie: Czy seagate jest trwały i dobrej jakości?
- pamięć - 1 GB 533 MHz DDR2 - Pytanie: Jakiej firmy najlepiej?
- procesor - Osobiście wolę AMD więc może ATHLON 64 3800+ AM2 bądź 3800+ X2 Pytanie: Które są bardziej wydajne, jedno- czy dwurdzeniowe?
- płyta główna - Tutaj nie wiem, nie mam pojęcia żadnego
- zasilacz - no i zasilacz, który sprosta temu wszystkiemu (Mam dodatkowo kartę sieciową,napę DVD i nagrywarkę DVD,monitor CRT Hyundai 17', no i mysz, klawiaturę, głośniki do tego (o ile to ważne
- obudowa - Czy przy wymianie płyty głównej muszę wymieniać obudowę na taką która pasuje do płyty, bo szkoda wydawać kasę na obudowę? (może głupie pytanie ale nie wiem
Proszę o odp. Czy taki zestaw ma w ogóle jakiś sens, albo o jakieś propozycje zmian :)Komputer ma służyć do celów domowych, więc jakieś gry też się tam znajdą :)Nie oczekuję jakiś cudownych osiągów w grach, żeby można było sięgnąć po jakieś nowsze tytuły

Moja zawartość
Nie podano