Witam, około 2 miesiące temu kupiłem w plusie internet LTE. Modem USB, który posiadam to: Huawei E3276, mam do niego dokupioną antenę zewnętrzną, dzięki której zasięg na pewno jest dobry (ping 30-40 , download 20-30mb/s , upload około 1mb/s). Wszystko byłoby pięknie tylko niestety mam problemy z połączeniem się z tym internetem, czasem muszę 20-30minut wyciągać i wkładać modem do portu usb, czasem muszę restartować komputer kilka razy bo za pierwszym razem coś ciężko mam się podłączyć pod ten internet. Cały czas używałem Windowsa 7 64bit i chyba tylko 1-2 razy za pierwszym razem się połączyłem, a od dzisiejszej nocy korzystam z Windows 8 64bit (dla osób które chcą pisać że może dlatego że pirat to od razu piszę, że system jest legalny) i niestety problem też występuje. Nie wiem już co zrobić żebym od razu po włączeniu komputera za pierwszym razem mógł się połączyć. Dzwoniłem już do obsługi Plusa i powiedzieli że to nie ich wina. Ktoś ma jakieś pomysły jak rozwiązać mój problem? Będę wdzięczny. Pozdrawiam
Dołączę jeszcze kilka screenów:

Moja zawartość
Nie podano