- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Rotring
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 43
- Odwiedzin: 2 863
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows
Moje posty
W temacie: [PYTANIE]Drukarka laserowa mono
21 01 2009 - 12:53
Jest jeszcze lepszy niż się spodziewałem! Suche dane w żaden sposób nie zobrazują co na prawdę potrafi ta drukarka. Przede wszystkim jest niesamowicie szybka - wypluwa kartki jak karabin. Na całe szczęście toner 7k więc nie trzeba wymieniać zbyt często. Do tego pracuję bardzo cicho, a sama obsługa jest banalnie prosta. Kompaktowy rozmiar także jest jej zaletą. Gdyby ktoś miał podobny problem z zakupem drukarki i był zainteresowany OKI B430dn to chętnie odpowiem na wszelkie pytania
W temacie: Wybór aparatu
21 01 2009 - 12:45
W tej cenie proponuję Canon'a A590 IS
W temacie: Monitor 24" do 1100 zł
21 01 2009 - 12:39
Ja polecam IIYAME, sam użytkuję już kolejny monitor tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli chodzi o prawdopodobieństwo martwych pixeli w Samsungach - ciężko to jednoznacznie określić - dużo modeli, dużo sprzedanych monitorów więc stosunkowo dużo "wybrakowanych". Co do karty to przy normalnej pracy tzn. internet, aplikacje 2d będziesz mógł wykorzystać maksymalną rozdzielczość.
W temacie: Jakie macie zdanie o Samsung T200 HD
21 01 2009 - 12:33
W temacie: Dość porządny laptop do 3000?
21 01 2009 - 12:19
Przekracza trochę założony budżet, ale faktycznie wydaje się dosyć ciekawą alternatywą. Niestety nie miałem styczności z tymi lapkami, może ktoś się wypowie?
Tutaj bardzo przyjemna recka - K L I K
Tutaj bardzo przyjemna recka - K L I K
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Rotring
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość