- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: RonyPL
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 11
- Odwiedzin: 1 399
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Październik 11, 1983
-
-
-
Zainteresowania
Pł. Gł : Gigabyte GAP35DSL<br />Procek C2D 2.66Ghz<br />Ram : 2x1024 CL4 <br />Grafa : Asus Geforce 8600 256DDr3 <br />HDD 400Gb 16 mb cache<br />Wimn Vista ultimatePL
O mnie
-
GG
4174797
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://
0
Neutralna
Znajomi
RonyPL nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje tematy
Aparat cyfrowy
18 11 2007 - 23:32
Posiadam aparat ten co w opisie, i jest taki problem ze jak włożę baterie alkaliczne duracella lub inne (nie akumulatorki) to po 10 fotkach są puste, czego to jest wina, jakim cudem tylko 10 fotek lub więcej ale nie więcej niż 15 mogę zrobić. POMOCy
Problem z Vistą
17 11 2007 - 03:34
Witam wszystkich Formowiczów
Posiadam Windows Vista Ultimate 32 bit PL (6.0 Komplikacja 6000), z problemem takim ze w opcjach zasilania jest ustawione standardowo:
1. Wyłączenie Ekranu = 20min
2. Przełącz komputer w tryb uśpienia = nigdy
Wiec ustawiam ekran na nigdy i klikam zapisz zmiany i jest ok ale do kilku uruchomień komputera lub jak ściągam torrentem, to po ja po jakimś czasie wraca do pierwszych ostawień standardowych 20 min i nigdy, jak to ustawić na stale bo gdy zostawię kompa na nocne ściąganie to rano muszę resa dawać aby monitor sie włączył.
Posiadam Windows Vista Ultimate 32 bit PL (6.0 Komplikacja 6000), z problemem takim ze w opcjach zasilania jest ustawione standardowo:
1. Wyłączenie Ekranu = 20min
2. Przełącz komputer w tryb uśpienia = nigdy
Wiec ustawiam ekran na nigdy i klikam zapisz zmiany i jest ok ale do kilku uruchomień komputera lub jak ściągam torrentem, to po ja po jakimś czasie wraca do pierwszych ostawień standardowych 20 min i nigdy, jak to ustawić na stale bo gdy zostawię kompa na nocne ściąganie to rano muszę resa dawać aby monitor sie włączył.
HDD jako Pendrive zabezpieczony
08 11 2007 - 00:46
Witam wszystkich formowiczów
Posiadam Dysk 2.5'' Samsung 120GB 8mb cache 5400obr/min obudowa firmy Chieftec Black Box USB 2.0 +E-SATA + zasilanie dodatkowe (DC5V) .
I tu moje pytanie, chce mieć po podłączeniu dysku przez USB do PC czy laptopa zabezpieczone hasłem. Czyli wyskakuje mi okienko i prosi o podanie hasła, coś takiego ja na Microsoft Wordzie klikasz i wyskakuje hasło aby nikt nie miał dostępu oraz nie widział zawartości dysku
Posiadam Dysk 2.5'' Samsung 120GB 8mb cache 5400obr/min obudowa firmy Chieftec Black Box USB 2.0 +E-SATA + zasilanie dodatkowe (DC5V) .
I tu moje pytanie, chce mieć po podłączeniu dysku przez USB do PC czy laptopa zabezpieczone hasłem. Czyli wyskakuje mi okienko i prosi o podanie hasła, coś takiego ja na Microsoft Wordzie klikasz i wyskakuje hasło aby nikt nie miał dostępu oraz nie widział zawartości dysku
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: RonyPL
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość