Skocz do zawartości

Rodokusu

OFFLINE Ostatnio: 21 01 2008 12:30
-----

Moje posty

W temacie: Komputer do grania w granicach ~1900-2100zł - proszę o radę

09 01 2008 - 01:36

chcę tylko dać znać, że wszystko już doszło i sprawuje się wyśmienicie ;) Testowałem na razie 2 gry, Quake Wars oraz UT3, obie chodzą na full detal ;) jestem ogólnie bardzo zadowolony, dzięki za pomoc i pozdrawiam!!

02 01 2008 - 19:16

Ok zamawiam :) Obudowę biorę troszkę inną w końcu a mianowicie - KLIK! - (wiem, zmieniam zdanie co chwilę ale taka już moja natura :) ). Jest bardzo podobna do powyższej ale ma wiele fajnych rozwiązań (więcej zdjęć - KLIK!). Co do gustów ja po prostu lubię obudowy z klapką :) właśnie typu tych chiefteców czy shinobi.

Ok no to dzięki jeszcze raz za cierpliwość i odpowiedźi na pytania, napiszę jak się sprawuje sprzęt jak dojdzie ;) pozdro

02 01 2008 - 17:54

hmm no nie wiem podoba mi się ta buda :) A może tak? KLIK! Taka sama tyle że z zasiłką 350W, za 250 zł :) pytanie tylko czy wytarczy 350W?

02 01 2008 - 01:17

Miałem już dziś to zamawiać, ale nieoczekiwanie napłyneło paredziesiąt złoty więcej :) I myśle tak sobie, żeby już nie wymyślać z tą obudową, tylko kupić od razu porządną. Spodobała mi się ta - KLIK! - ma już zasilacz 400W i mieści się na styk w budżecie, pytałem się na razie paru osób i mówili, że chieftec robi porządne zasilacze. Więc chciałem i tu się już spytać czy takie coś będzie w porządku? Czy pociągnie mój zestaw i czy będzie można na nim polegać?

31 12 2007 - 00:50

przed zamówieniem mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie jest coś czego nie wziąłem pod uwagę - chłodzenie. Czy wiatraczki na zasiłce i reszcie wystarczą dla tego zestawu? Rozumiem, że obudowa którą biorę (najtańsza jaką się da na razie) nie ma dodatkowego chłodzenia. Czy niezbędny jest zakup dodatkowego chłodzenia? Bo jeśli tak to źle :D Czy może starczy to co jest?