- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Robert29
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 788
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows xp
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: DDR 200 mhz a 400 mhz
24 07 2008 - 23:15
stoppp kosc jednak jest walnieta i pojechala do producenta , teraz. mam czekac .Dziekuje za pomoc i zainteresowanie .Pozdrawiam
W temacie: DDR 200 mhz a 400 mhz
22 07 2008 - 21:43
Witam , dziekuje za odzew , niestety nastapila katastrofa.Kupilem pamiec godrama 400 mhz ddr 1 .I nie dziala
!
Pamiec sprawdzono w sklepie i jest ok. Na pytanie co mam robic gosc z serwisu powiedzial ze nie wie.Ale pamieci nie wymienia.
Komp byl skladany w firmie moze cos ustawili na sztywno?
Napisalem maila do pomocy gigabyta i tam odpisali zebym podwyzszyl napiecie na ddr do 2,1 v .Moge prosic o p[omoc.W sumie boje sie ze zamast nie dzialajacej pamieci ram za 90 zeta bede mial padniety komp troche jednak drozszy.
Pamiec sprawdzono w sklepie i jest ok. Na pytanie co mam robic gosc z serwisu powiedzial ze nie wie.Ale pamieci nie wymienia.
Komp byl skladany w firmie moze cos ustawili na sztywno?
Napisalem maila do pomocy gigabyta i tam odpisali zebym podwyzszyl napiecie na ddr do 2,1 v .Moge prosic o p[omoc.W sumie boje sie ze zamast nie dzialajacej pamieci ram za 90 zeta bede mial padniety komp troche jednak drozszy.
W temacie: ga-k8nf-9 pytanie o max procka i karte grafiki
19 07 2008 - 10:32
Tak wyglada ekran kompa po wlozeniu kosci.Dzieje sie tak przy uruchomianiu windowsa.
W Biosie jest tylko:
Max memory lock auto ale w opcjach tego polecenia max to 200 mhz
memory hole for pci disabled.Reszta auto.
Acha komp chodzi na jednej starej pamieci , wiec to nie kwestia blokady duala.Nic nie piszczy.
Byłem dzis w serwisie - pamiec jest ok
.Co mam robic ?Plyta ma 3 lata , robic upgrade biosa?Mozliwe jest ze na sztywno ma wlaczone 200 mhz? na plycie ?
W Biosie jest tylko:
Max memory lock auto ale w opcjach tego polecenia max to 200 mhz
memory hole for pci disabled.Reszta auto.
Acha komp chodzi na jednej starej pamieci , wiec to nie kwestia blokady duala.Nic nie piszczy.
Byłem dzis w serwisie - pamiec jest ok
.Co mam robic ?Plyta ma 3 lata , robic upgrade biosa?Mozliwe jest ze na sztywno ma wlaczone 200 mhz? na plycie ?
19 07 2008 - 08:18
mam ustawione cpu frequency 200 mhz - przestawic to na 400?Pamiec ma 400 mhz.
cofam to napisalem bzdury.
Rozmawialem wczoraj ze znajomym i on powiedzial ze byc moze w biosie jest ustawiona szybkosc pamieci na sztywno na 200 mhz.Ale nie udalo mi sie tego znlezc.
cofam to napisalem bzdury.
Rozmawialem wczoraj ze znajomym i on powiedzial ze byc moze w biosie jest ustawiona szybkosc pamieci na sztywno na 200 mhz.Ale nie udalo mi sie tego znlezc.
18 07 2008 - 10:19
nie mam jak sprawdzic bo to ddr1 a wszyscy maja najmniej ddr2.Nie nic nie pikalo .zdjecia narazie nie moge zrobic.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Robert29
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość