Witam mam taki problem. Otoz przy pobioreniu plikow z internetu, gdy klikne zapisz odrazu mi restartuje komputer. Mamlaptopa HP, Dzisiaj go formatowalem, zainstalowalem cale oproggramowanie i chcialem posciagac zi nternetu sobie programy. Miedzy innymi firefox. I czesto mi restartuje polaczenie mimo ze modem dziala i internet jest. Nie mam rowniez polskich znakow nie wiem czemu, mimo ze mam polskiego windowsa. Oprogramowanie jest oczywiscie orgynialne, system to windows Xp professional z service pack'em 2.
Restart przy pobieraniu plikow
Rozpoczęty przez
Dziobsztein
, 05 02 2010 02:18
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 02 2010 - 02:18
Napisano 05 02 2010 - 10:47
Przetestuj pamięć ram memtestem z botowalnego CD (test na kilka godzin lub do błędu) oraz dysk programem MHDD też z botowalnego CD.
Napisano 06 02 2010 - 00:02
Dobra ten problem już z głowy. Teraz jakoś często laptop mi restartuje połączenie internetu. Mimo, że modem jest włączony, internet jest, a kabel jest podłączony, pisze że jest odłączony. Teraz już się chyba naprawiło ale nie jestem pewien. Ponadto system jakoś dziwnie pracuje. Internet jest trochę wolniejszy niż normalnie, wyskakuje sporo błędów często i nie działa menadżer zadań. Taki błąd mi wyskakuje przy uruchamianiu komputera chociaż na moje oko nie robi jakiś szkodliwych rzeczy.
. Co do tego menadżera zadań to przy każdym uruchomieniu wyskakuje błąd i chce żebym go zdebugował. W razie czego mogę podesłać zdjęcie z tego bugu.
. Co do tego menadżera zadań to przy każdym uruchomieniu wyskakuje błąd i chce żebym go zdebugował. W razie czego mogę podesłać zdjęcie z tego bugu.
Napisano 06 02 2010 - 00:20
Na początek przejedź sobie system programem Ad-Aware (wystarczy wersją free).
Nie jest to przypadkiem HP Pavilion dv6?
Nie jest to przypadkiem HP Pavilion dv6?
Napisano 06 02 2010 - 09:55
czy przetestowales komputer, tak jak to pisal geronimoo?
wyglada to na problemmy z pamiecia lub dyskiem
wyglada to na problemmy z pamiecia lub dyskiem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych