Od jakiegoś czasu szukam już jakiegoś dobrego rejestratora dźwięku jednak nie mogę nic znaleźć. Chodzi mi konkretnie o nagrywanie wszystkich dźwięków jakie występuję w systemie nawet przy wyłączonych głośnikach i mikrofonie. Każdy rejestrator jaki spotkałem nagrywał wszystkie dźwięki z systemu za pośrednictwem głośników i mikrofonu. Z góry dzięki
Rejestrator dźwięku
Rozpoczęty przez
tormi
, 16 06 2009 12:56
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 06 2009 - 12:56
Witam!
Od jakiegoś czasu szukam już jakiegoś dobrego rejestratora dźwięku jednak nie mogę nic znaleźć. Chodzi mi konkretnie o nagrywanie wszystkich dźwięków jakie występuję w systemie nawet przy wyłączonych głośnikach i mikrofonie. Każdy rejestrator jaki spotkałem nagrywał wszystkie dźwięki z systemu za pośrednictwem głośników i mikrofonu. Z góry dzięki
Napisano 16 06 2009 - 14:10
Ja używam do tego windows media encoder.
Napisano 16 06 2009 - 20:02
Może ten i działa ale bardziej mi chodziło o jakiś mały programik z funkcjami Rec/Stop/Play. Ma ktoś jakiś pomysł??
Napisano 22 03 2010 - 19:26
zdecydowanie najlepszy jest audacity. Jest darmowy prosty w użyciu i nagrywa dzwięki ze wszystkich możliwych źródeł oddzielnie i razem czyt. mix stereo.
Gość_Mofis_*
Napisano 22 03 2010 - 19:45
j/w, audacity w wersji łatwej - link.
Jeśli nie będzie nagrywać dźwięku to się nie dziw, ustaw jako domyślne urządzenie nagrywające "Miks Stereo".
Jeśli nie będzie nagrywać dźwięku to się nie dziw, ustaw jako domyślne urządzenie nagrywające "Miks Stereo".
Nie zawsze, czasem trzeba ręcznie przestawić.i razem czyt. mix stereo
Użytkownik Mofis edytował ten post 22 03 2010 - 19:47
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych