Próbuję stworzyć System operacyjny Windows XP Live przy pomocy programu o nazwie Reatogo.
Ten system operacyjny bootujący z krążka CD w zasadzie udało mi się stworzyć.
Posiada on jeden mankament nie można się połączyć z internetem za pomocą Neostrady.
Chciałby w tej sprawie poprosić o pomoc jak stworzyć plugin do łączenia się z internetem przez Neostradę TP. Sterownik Sagem Fast 800-840.
Reatogo i Neostrada.TP
Rozpoczęty przez
Pakrys
, 20 08 2009 13:07
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 08 2009 - 13:07
Napisano 26 08 2009 - 03:20
Pewnie zrobiłeś coś w stylu przeróbki MX czy innych badziew na których rzadko co działa...
Wyskakuje jakiś błąd od neo ?
Jeśli chcesz modyfikować XP użyj nLite , nie przerabia systemu w sposób drastyczny dlatego też wszsytko co działa na normalnych XP będzie działać na tym przerabianym przez nlite.
Jeśli chcesz modyfikować XP użyj nLite , nie przerabia systemu w sposób drastyczny dlatego też wszsytko co działa na normalnych XP będzie działać na tym przerabianym przez nlite.
Napisano 08 09 2009 - 10:50
Pewnie zrobiłeś coś w stylu przeróbki MX czy innych badziew na których rzadko co działa...
Stworzyłem system Windows XP Pro Live za pomocą programu Reatogo. Ten program jest zdecydowanie lepszy do tworzenia systemu live niż "pebuildier" i "nLite". Stworzony system funkcjonuje bez zarzutu. Jedynie co mi jest potrzebne to stworzenie pluginu do Neostrady. W progranie Reatogo znajduje się opcja do tworzenia pluginów , ale co wpisać tz. jakie dane wpisać w rejestry.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych