Witam ! Od paru dni jestem posiadaczem nowego komputera,informatyk ktory instalowal system i wszystkie sterowniki poinformowal mnie ze posiadam najnowsze sterowniki i wszystkie sa poprawnie zainstalowane. Zainstalowalem CS:GO zauwazylem ze mam jakies dziwne echo tak jakbym gral w akwarium,albo jakims kubku i mam jakies duze basy.Podobnie jest na TS3 rowniez sa tam jakies duze basy,a z YT mam taki problem,podczas sluchania muzyki,gdy ktos do mnie napisze na FB/steam albo zadzowni na skype lub dostane jakie kolwiek powiadomienie dzwiek muzyki scisza mi sie do pewnego stopnia,po zakonczeniu komunikatu lub dzwieku nowo odebranej wiadomosci glos odnawia sie do tego stopnia co byl.Posiadam zintegrowana karte dzwiekowa (Realtek ALC1150),plyta glowa to MSI Z97 GAMING 3.
Z gory dziekuje i pozdrawiam ![]()
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Ransley
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 275
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Moje tematy
problem z dzwiekiem w cs go/ts3/yt
04 07 2015 - 22:33
Który zestaw lepszy ?
25 06 2015 - 17:53
Witam ! Mianowicie otrzymałem 2 zestawy podzespołów do komputera,jeden z nich wybiorę na przyszły komputer,lecz nie wiem który lepszy i chciałbym prosić was o pomoc w dokonaniu decyzji który lepszy,komputer całkowicie pod gry,chciałbym aby chodził na nim wiedźmin 3 na ultra jak i inne gry najnowszej generacji,również chciałbym osiągać jak najwięcej fpsów w grach multiplayer również na ultra detalach typu bf4,CS:GO,LoL.
Te zestawy różnią się jedynie procesorami AMD/INTEL jak i płytami głównymi,nie wiem który lepszy bo dużo osób mówi ze ten procesor intela jest świetny,lecz ten amd ma aż 8 rdzeni i 4GHz.
Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam 
Ktory komputer lepszy ?
22 06 2015 - 00:44
Witam !Mam pewien problem,zapewne sa tu osoby ktore lepiej znaja sie ode mnie na komputerach i prosilbym je o pomoc.Mianowicie mam zamiar kupic komputer i posiadam 2 propozycje lecz nie wiem ktora jest lepsza.Komputer bedzie przeznaczony wylacznie do gier,chcialbym osiagac maksimum opcji w grach m.in wiedzmin na ultra,duza ilosc fps w grach multiplayer itp. ^^
1.http://www.morele.net/inventory/info/BPKXTw/
2.http://wrzucaj.net/S2l
Z gory dziekuje i pozdrawiam ![]()
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Ransley
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość