Skocz do zawartości

RaXeT

OFFLINE Ostatnio: 04 07 2012 23:25
-----

Moje tematy

Router- niewłaściwe hasło?

04 07 2012 - 22:46

Witam. Mam taki problem, który proszę potraktować poważnie iż brzmi on irracjonalnie... No to tak. Ogólnie wmiare znam się na routerach, ich ustawieniach itp. ponieważ robiłem prywatne servery i cały czas tam operowałem, ale pewnego dnia ni z gruchy ni z pietruchy, haslo mi nie dziala? Wychodzi ze jest bledne, bo każe wpisac jeszcze raz. Wczesniej haslo bylo admin-admin, teraz nie dziala, probowalem innego, niby "fabrycznego" tak pisalo na ich kartce lecz i ono nie działa. Nikt nie dotykał routera by mógł zmienić haslo czy coś, nikt sie nie zna w domu procz mnie, na tyle by nawet to glupie haslo zmienic. Moje pytanie to: 1)Jak mogę dowiedziec sie hasla/loginu bez REINSTALACJI "internetu", 2)Jak to się stało?!

Potrzebuje tego akurat teraz, ponieważ kupilem nowy telefon i jestem za leniwy by siedziec przy kompie na necie to bede lezec i siedziec na necie.

Mam 2 Stacjonarne, 1 laptop. Laptop na Wifi leci. Internet w PSP ustawialem wczesniej to mi dziala (wpisywanie MAC, nie tylko zabezpieczenie haslem temu bez dostepu do routera nie mam szans podlaczyc sie na telefonie...). Jak coś proszę pytać Dołączona grafika

Proszę o pomoc i dziekuje :)