Jestem ciemny w tych sprawach, wiec mógłbyś mi powiedzieć jak wyszukać tych plików tym programem?
z góry bardzo dziękuję.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: ROW
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 1 176
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
9101095
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Xp home edition
0
Neutralna
Znajomi
ROW nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: NVIDIA geforce 8500 GT - sterowniki
19 03 2011 - 22:59
18 03 2011 - 21:26
wszystko co mam w dodaj lub usuń programy usuwam. Chyba że został jakieś pojedyncze pliki ,może masz jakąś propozycje gdzie ich ewentualnie szukać by usunąć.
pozdrawiam. i dziękuje za poświęcony mi czas:)
pozdrawiam. i dziękuje za poświęcony mi czas:)
18 03 2011 - 20:23
miałem ,ale zawsze instalowałem sterowniki które miałem ściągnięte z neta. po formacie nie działają żadne. Jeżeli te z płyty powinny działać mogę na jutro zorganizować płytę. Komputer ma swoje lata, może po prostu karta graf lub płyta główna się zepsuła?
gdy kliknę w błąd z żółtym wykrzyknikiem ''geforce 8500 GT'' pisze mi ''Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)
Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów''
gdy kliknę w błąd z żółtym wykrzyknikiem ''geforce 8500 GT'' pisze mi ''Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)
Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów''
18 03 2011 - 19:28
18 03 2011 - 17:56
mały przełom, po zainstalowaniu pierwszych sterowników od wujka w menadżerze wyskoczyło:
żółty wykrzyknij GeForce 8500 GT ,a tak bez poprawy.
Mam spróbować z pozostałymi 2 linkami ?
po zainstalowaniu starszych sterowników ''http://www.nvidia.co...77.41_whql.html '' podanych post i 2 posty wyżej wyskakuje taki problem :
żółty wykrzyknij GeForce 8500 GT ,a tak bez poprawy.
Mam spróbować z pozostałymi 2 linkami ?
po zainstalowaniu starszych sterowników ''http://www.nvidia.co...77.41_whql.html '' podanych post i 2 posty wyżej wyskakuje taki problem :
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: ROW
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość