Skocz do zawartości

..::RONNIE::..

OFFLINE Ostatnio: 19 11 2007 08:49
-----

Moje tematy

Sterowniki

12 11 2007 - 21:14

Mam problem, tuninguje swojego Sonego Ericssona i rzeby to robic trzeba go wlaczyc w specjalnym trybie trzymajac wcisniete "c", na XP instalacja sterownikow wyglada tak: podlaczam telefon w tym trybie wykrywa nowe urzadzenie, ale nie utrzymuje go w tym trybie bez sterow i zaraz sie kom wlacza ale nic pokazuje sie komunikat i instalujemy stery :lol: nastepnym razem juz utrzymuje w tym trybie ale z wista jest problem bo gdy telefon jest "w trybie" to ok pokazuje nowy sprzet ale telefon sie wlacza i okienka z instalacja sterownikow znika a pojawia sie jakas tam instalacja w trayu pokazujaca przebieg ze sie nie powiodlo, tak samo w menadzeze urzadzen podlaczam telefon "w trybie" to pokazuje nowe urzadzenie usb flash a telefon sie lwaczy i znika a powinno pozostac, prosze o pomoc gdyz inaczej nie da sie tuningowac, moj kumple ma w810i i mu sie jakos samo wgralo ja mam k750i@w800i ale powinno tez sie wgrac, blagam o pomoc, napisalem dokladnie caly problem mysle ze mi ktos pomoze

Dlugo sie uruchamia

04 11 2007 - 18:59

Witam ;)) Kupilem sobie 2gb ramu wiec zainstalowalem viste ;)) i gdy wlaczam system to w czas ladowania trwa ok 10min za kazdym razem, zainstalowalem jeszcze raz system i to samo powiem jeszcze ze jak wczesniej mialem 512 to takiego problemu nie bylo ;)(