Skocz do zawartości

RAziu

OFFLINE Ostatnio: 10 03 2007 17:35
-----

Moje tematy

[inne] Problem z daemon

07 03 2007 - 22:48

Jeżeli zły dzial to z góry BARDZO przepraszam ale zależy mi na szybkiej i konkretniej odpowiedzi a konkretnie MAm taki problem w skrócie że nie moge stworzyć wirtualnych dysków daemonem ani alkoholem.
Ale od początku instaluje daemona (instalowałem już wszystkie wersje) instalacja przebiega normalnia uruchamiam ponownie kompa właczam daemona i tworzy się niby wirtualny dysk
NP: Device 0 [ ] no media
noi tu jest problem bo w "[ ]" nie ma literki niby nic na początku myślałem ale w Mój komputer też nie widze dysków a jak montuje na nim obraz to nic się nie dzieje
Gdy robie takie coś klikam set device parameters I z listy rozwijalnej "Drive letter" wybieram jakąś literke i wysakakuje bła "Unable to set new drive letter"
emulation tez robiłem żeby miec tam zaznaczone safedisc i securom naprzyklad i ogólnie naprawde nie wiem co mam robić poprostu nic nie działa te wirtualne dyski niby się tworzą i są w Menadżer urządzeń ale one nie są w Stacje dysków CD-ROM/DVD tylko w Inne urządzenia (z takim żółtym znakiem zapytania) i tam są takie nazwy:
IU3531F GWI845K SCSI CdRom Device (tworzą się za kazdym razem gdy tworze dyski daemonem a gdy wykasowuje je z daemonaone znikaja)
ZG2203Q KWV565Q SCSI CdRom Device (też przez daemona)
i jeszcze jakieś się tworzą przez alkohol ale nie pamiętam nazwy

wykasowaywałem wyżej wymienione nazwy z rejestru ale one po restarcie wracaja