Skocz do zawartości

Zdjęcie

Program pocztowy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 N.Roper

N.Roper

Początkujący

• 35 postów

Napisano 23 03 2008 - 11:51

Zna może ktoś jakiś program pocztowy, który by odbierał poczte z wielu skrzynek naraz.

• 0

#2 webtrax

webtrax

Stały użytkownik

• 180 postów

Napisano 23 03 2008 - 13:54

wydaje mi sie, ze na kazdym mozna zrobic kilka kont wiec bedzie odbieralo z kazdej skrzynki...
a konkretniej pod jaki system szukasz??

• 0

#3 zeniTh

zeniTh

Początkujący

• 29 postów

Napisano 23 03 2008 - 14:49

Mozilla Thunderbird
  • 0

#4 Nurek

Nurek

Nie ma jutra bez komputra

• 3 586 postów

Napisano 23 03 2008 - 16:02

W zasadzie każdy program który istnieje coś takiego umożliwia: Outlook Express, MS Outlook, The bat, Mozilla Firebird. W każdym z nich można też utworzyć oddzielne tożsamości dla różnych uzytkowników
  • 0

#5 N.Roper

N.Roper

Początkujący

• 35 postów

Napisano 23 03 2008 - 20:23

W zasadzie każdy program który istnieje coś takiego umożliwia: Outlook Express, MS Outlook, The bat, Mozilla Firebird. W każdym z nich można też utworzyć oddzielne tożsamości dla różnych uzytkowników

Ja mam Listonosza i Outlook Express, w których można tworzyć kilka kont, ale jeśli chodzi o odbieranie poczty to te programy pobierają poczte tylko z jednej skrzynki a żeby pobrać poczte z następnych srzynek to trzeba ręcznie przełączyć sie na następne konto, a ja chce żeby za naciśnięciem jednego guzika program sam pobierał poczte z wielu srzynek bez zminiania kont.

a konkretniej pod jaki system szukasz??

Windows XP Home Edition + sp2
  • 0

#6 webtrax

webtrax

Stały użytkownik

• 180 postów

Napisano 23 03 2008 - 21:10

Jesli dobrze pamietam to Outlook Express pobieral poczte ze wszystkich kont jakie mialem tam dodane.
Postaram sie jak najszybciej dorwac kompa z Windowsem i sprawdze dokladnie co i jak.
  • 0

#7 Nurek

Nurek

Nie ma jutra bez komputra

• 3 586 postów

Napisano 23 03 2008 - 21:17

Jezeli na jednej tozsamości ustawisz wszystkie konta to odbiera ze wszystkich - sam mam tak ustawione, nie wiem jaki widzisz problem. Na przykładzie OE miec jedną tożsamość i dodajesz parę kont.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych