Zna może ktoś jakiś program pocztowy, który by odbierał poczte z wielu skrzynek naraz.
Program pocztowy
Rozpoczęty przez
N.Roper
, 23 03 2008 11:51
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 03 2008 - 11:51
Napisano 23 03 2008 - 13:54
wydaje mi sie, ze na kazdym mozna zrobic kilka kont wiec bedzie odbieralo z kazdej skrzynki...
a konkretniej pod jaki system szukasz??
Napisano 23 03 2008 - 14:49
Mozilla Thunderbird
Napisano 23 03 2008 - 16:02
W zasadzie każdy program który istnieje coś takiego umożliwia: Outlook Express, MS Outlook, The bat, Mozilla Firebird. W każdym z nich można też utworzyć oddzielne tożsamości dla różnych uzytkowników
Napisano 23 03 2008 - 20:23
W zasadzie każdy program który istnieje coś takiego umożliwia: Outlook Express, MS Outlook, The bat, Mozilla Firebird. W każdym z nich można też utworzyć oddzielne tożsamości dla różnych uzytkowników
Ja mam Listonosza i Outlook Express, w których można tworzyć kilka kont, ale jeśli chodzi o odbieranie poczty to te programy pobierają poczte tylko z jednej skrzynki a żeby pobrać poczte z następnych srzynek to trzeba ręcznie przełączyć sie na następne konto, a ja chce żeby za naciśnięciem jednego guzika program sam pobierał poczte z wielu srzynek bez zminiania kont.
Windows XP Home Edition + sp2
Napisano 23 03 2008 - 21:10
Jesli dobrze pamietam to Outlook Express pobieral poczte ze wszystkich kont jakie mialem tam dodane.
Postaram sie jak najszybciej dorwac kompa z Windowsem i sprawdze dokladnie co i jak.
Postaram sie jak najszybciej dorwac kompa z Windowsem i sprawdze dokladnie co i jak.
Napisano 23 03 2008 - 21:17
Jezeli na jednej tozsamości ustawisz wszystkie konta to odbiera ze wszystkich - sam mam tak ustawione, nie wiem jaki widzisz problem. Na przykładzie OE miec jedną tożsamość i dodajesz parę kont.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych