Skocz do zawartości

Zdjęcie

Program do znakowania video ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 anitaa

anitaa

Nowy

• 1 postów

Napisano 16 03 2010 - 17:18

Panowie pomózcie :) Ten post to moja ostatnia deska ratunku bo juz przegrzebałam google i wszelkie wyszukiwarki i straciłam nadzieje :) Minowicie czy istnieje jakiś program którym moge znakować video tz wklejić np linka strony czy nawet samą date lub godzine.Problem jest wiekszy bo nie chodzi mi o samo zaznaczenie istniejącego już pliku avi...Chodzi o to by moja kamerka już nadawała obraz z widoczną np datą i godziną albo na ze znakiem wodnym czy dowolnym napisem..Posiadam kamerke microsoft lifecam 2.0 ale takich opcji tam nie ma...Widziałam ostatnio na czacie dziewczyne która nadawała obraz ze stworzonym przez siebie znakim wodnym więc chyba to możliwe? Choć może posiadała kamerkę już wyposażoną w te opcje? Szczerze często jestem na czacie erotycznym a tam wiadomo że można robić fotografie i np zdjęcia moga być potem rozpowszechniane w sieci Zankowany obraz np stroną internetową już raczej nie trafi na żaden portal dlatego tak usilnie go szukam...Prosze o odpowiedz czy taki program wogóle gdzieś jest dostępny?
Bede bardzo wdzięczna..

• 0

#2 geronimoo

geronimoo

Uzależniony od forum

• 1 457 postów

Napisano 16 03 2010 - 17:32

Jest taki program, ale cóż jest to tylko wersja trial, pełna kosztuje plus bonusy :)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych