witam wszystkich. mam następujący problem. miałem jakiegoś wira a avast nie chciał mi go usunąć więc chciałem się go pozbyć korzystając z combofix. efekt jest taki że wir został a na dodatek w swoim komputerze nie mam teraz internetu. czytałem już troszkę o tym ale w żaden sposób nie mogę nawiązać połączenia z internetem.
jeśli ktoś ma jakieś propozycję co zrobić żebym znowu miał internet w swoim lapku a przy okazji żebym pozbył się wira będę wdzięczny bo niestety sam nie mam zbyt dużej wiedzy na ten temat
pozdro
[Problem]Z internetem przez combofix
Rozpoczęty przez
zawszecos
, 15 12 2008 17:53
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 12 2008 - 17:53
Napisano 15 12 2008 - 17:56
Combo fix czasami powoduję utratę neta , poporostu kliknij na ikonę sieci w prawym dolnym rogu ekranu naciśnij na nią prawym przyciskiem i wybierz opcję "napraw"
Napisano 15 12 2008 - 18:00
próbowałem już tak ale niestety nie pomaga
Napisano 15 12 2008 - 18:02
a spróbuj
>>START>>Połącz z...>>Pokaż wszystkie>>Twoje połączenie>>karta "Obsługa">>Napraw
lub zrób restart jeżeli jeszcze nie robiłeś
>>START>>Połącz z...>>Pokaż wszystkie>>Twoje połączenie>>karta "Obsługa">>Napraw
lub zrób restart jeżeli jeszcze nie robiłeś
Napisano 15 12 2008 - 18:12
niestety to też nie pomogło
a restart oczywiście robiłem kilka razy
Napisano 15 12 2008 - 19:36
ostatni mój pomysł to zainstaluj to
ftp://guest:guest@ftp01.akk.net.pl/pliki/removal/LSPFix.exe
i uruchom ...
powinien dać radę
ftp://guest:guest@ftp01.akk.net.pl/pliki/removal/LSPFix.exe
i uruchom ...
powinien dać radę
Napisano 15 12 2008 - 21:18
też nie dało rady ale dzięki za chęci i pomoc 
może dlatego nic nie działa że mam router? nic o tym nie wspomniałem ale to chyba nie ma żadnego znaczenia?
może dlatego nic nie działa że mam router? nic o tym nie wspomniałem ale to chyba nie ma żadnego znaczenia?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty