Witam serdecznie, mam problem z instalacją windowsa xp, otoz kupilem laptopa Toshiba, z oryginalnie zainstalowanym windowsem vista, i chce pozbyc sie tego systemu. wiec wkladam do napedu cd z win xp, ustawiam na odpalanie z plyty, i instaluje, instalacja xp przebiega prawidlowo, pierwszy start rowniez jest ok, nareszcie komputer pracuje poprawnie i vista nie obciaza 50% wszystkich parametrow.... ale jest jeden problem, nie zaistalowaly sie zadne programy Toshiby, tzn toshiba flas card, do przegrywania plyt, i inne, nie zalezy mi na nich wiec to nie problem, ale nie zaistalowal sie tez program do internetu czyli wszystkie aplikacje pozwalające wykryc bezprzewodowy internet przez kartte wi-fi, szukalem ale xp nie ma takich narzedzi, czyli dostep do internetu odciety, wsadzilem plyte Product recovery toshiby, myslalem ze wlasnie na tej plycie sa te programy , ale niestety ponownie zainstalowala sie vista... juz z calym oprogramowaniem toshiby, moje pytanie brzmi: co zrobic zeby miec te wszystkie programy (a przede wszystkim te do internetu) na windowsie xp, dodam ze nie mam zadnych plyt cd oprocz toshiba product recovery i upgrade vista. bardzo prosze o pomoc. dziekuje.
Problem ze zmianą systemu
Rozpoczęty przez
meagger
, 04 11 2007 18:14
1 odpowiedź w tym temacie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych