Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem ze ściąganiem muzyki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Olcia:)

Olcia:)

Nowy

• 1 postów

Napisano 05 10 2011 - 20:04

Próbuję od dłuższego czasu ściągnąć jakikolwiek plik mp3 z internetu. Używam przeglądarki firefox a muzykę ściągam z pomocą DownloadHelper lub bez pomocy programu. Wszystko było ok, ale coś się dzieje z komputerem, często się zawiesza i czasami nie łączy dysk C, ale nie sprawiało to większego problemu. Zamiast pliku mp3 ściąga mi się plik, który ma odpowiedni format, ale żadem z programów, które mam zainstalowanie nie potrafi go odczytać! W moim telefonie również nie działają te pliki. Próbowałam ściągać z innych stron, niestety z miernym rezultatem. Proszę o pomoc!

• 0

#2 Ataken

Ataken

Masz gume?! o.O

• 443 postów

Napisano 05 10 2011 - 23:44

Spróbuj ściągać muzykę z ******* :) A po za tym przeskanuj komputer anty-virusem i sprawdź czy wszystkie kable w komputerze są dobrze podpięte, chyba że masz laptopa.

[warn=Macsch15]Promowanie, w tym podawanie adresów stron z nielegalnym oprogramowaniem jest zabronione na forum.
Otrzymujesz 33% ostrzeżenia.[/warn]

Użytkownik Macsch15 edytował ten post 14 10 2011 - 23:39

• 0

#3 Awesik

Awesik

Początkujący

• 26 postów

Napisano 14 10 2011 - 16:35

Próbuję od dłuższego czasu ściągnąć jakikolwiek plik mp3 z internetu. Używam przeglądarki firefox a muzykę ściągam z pomocą DownloadHelper lub bez pomocy programu. Wszystko było ok, ale coś się dzieje z komputerem, często się zawiesza i czasami nie łączy dysk C, ale nie sprawiało to większego problemu. Zamiast pliku mp3 ściąga mi się plik, który ma odpowiedni format, ale żadem z programów, które mam zainstalowanie nie potrafi go odczytać! W moim telefonie również nie działają te pliki. Próbowałam ściągać z innych stron, niestety z miernym rezultatem. Proszę o pomoc!

Najpierw odpowiem Ci na problem " nie łączy mi dysku C" Raz kiedyś tak miałem wstyd sie przyznać ale miałem :P W kostce kończącej taśmę z Płyty Głownej do Dysku był brud warto rozłączyć i wydmuchać u mnie był to bardzo częsty problem z takimi błędami w pracy komputera.

Jak ściagasz sobie muzę wystarczy w właściwościach zmienić nazwę i dodać na końcu ".mp3" i już działa na telefonie i wszędzie :P

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych