Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z zainstalowaniem cx3200

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 elizawgwldz

elizawgwldz

Nowy

• 1 postów

Napisano 27 12 2010 - 02:35

Witam!posiadam taką za przeproszeniem ,,łachudrę" (piszę tak bo już mam jej dość :D ) epson stylus cx3200 i mam problem z zainstalowaniem go przy Windows XP Home Edition (tak mi się wydaje przynajmniej ponieważ wcześniej miałam xp professional i nie miałam najmniejszego problemu),czy to system robi problem (jakaś niekompatybilność) czy może być to co innego? przekopałam multum stron (w tym zagranicznych) w poszukiwaniu innych wersji lub dodatków oprogramowania oprócz tego które mam na płytce do urządzenia i niczym to nie zaowocowało :/ poza tym nigdzie nie znalazłam żadnego wyszczególnienia czy pod professional czy pod Home Edition pasuje lub nie pasuje (oprogramowanie jest ogólnie pod XP napisane).Proszę o jakąś poradę,czy w grę wchodzi jedynie przeinstalowanie systemu na inny?ehh...dziękuję i pozdrawiam

• 0

#2 Gość_cabana_*

Gość_cabana_*

Napisano 27 12 2010 - 09:31

Doinstaluj do XP SP3 jak nie masz, co do różnicy Home, Professional to się różnią paroma dodatkami które domowemu użytkownikowi nie są potrzebne.
Spróbuj tych sterowników: http://www.download.net.pl/14469/Epson-Stylus-CX3200-Twain-Driver/

• 0

#3 Kantoro

Kantoro

Zaawansowany użytkownik

• 550 postów

Napisano 27 12 2010 - 15:31

Napisz co dokładnie się dzieje.
  • 0

#4 CentrumPapieru

CentrumPapieru

Początkujący

• 19 postów

Napisano 23 03 2011 - 14:40

A z jakim dodatkiem masz wersję Xp? Sp2 czy Sp3?

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych