Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z wejściem na daną partycję

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gawron

Gawron

Początkujący

• 110 postów

Napisano 10 05 2008 - 23:18

Witam!

Mam mały problemik z wchodzeniem na dany dysk. Nie mogę wejść do wybranego poprzez kliknięcie dwa razy LPM (bo nic się nie dzieje). Dopiero po kliknięciu PPM i "otwórz" mogę dostać się do jego zawartości. Co robić ? Czy może to być spowodowane używaniem pendrive ? :) :)

Z góry dzięki za odp.

• 0

#2 Max255

Max255

Początkujący

• 50 postów

Napisano 11 05 2008 - 00:20

Tak, jest to związane z pendrivem. Miałem dokładnie tak samo, po włożeniu pendrive wyskakuje coś o trojanie, potem to niby naprawia (czyli kasuje) a następnie i pendrive i dysk siadają w ten sposób. Ja tak miałem, niewiem jak ty dokładnie....

• 0

#3 Gawron

Gawron

Początkujący

• 110 postów

Napisano 11 05 2008 - 22:08

Po skanie PC mam trojanka :), ale czy to na 100 % wirus z pena ? Problem nie jest poważny, ale trochę przeszkadza :/ Jeśli wie jak zwalczyć ten problemik, proszę niech się tym podzieli ze mną :)
  • 0

#4 Gość_Wojtex16_*

Gość_Wojtex16_*

Napisano 12 05 2008 - 10:23

W opcjach folderów, które masz w panelu sterowania, w zakładce Widok. odznacz ukryj chronione pliki... i zaznacz pokazuj ukryte pliki. Potem wejdz do twojego pendrive, usuń plik o rozszeżeniu .ini i folder recycle bin, po wykoniu tych czynności odłącz pendrive. I podłącz, sprawdz czy działa normalnie.
Oczywiście w tych opcjach folderów ustaw tak jak było wcześniej.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych