problem- ustawienie okna windows przestawiają się same tzn z wł. opcji "pokaż zawartość podczas przeciągania, użyj efektu przejścia, i pokaż cienie. te opcje się wyłączają jak się coś zaiesi (aplikacja czy brak odp czasem) ale jak wszystko gra też sie przestawi. WINDOWS XP sp1, sp2 na obu to samo mi sie dzieje.
Problem z ustawieniem wygląd ->efekty
Rozpoczęty przez
MnUk
, 02 09 2007 00:51
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 09 2007 - 00:51
Napisano 02 09 2007 - 10:38
Te opcje co podałeś można włączać i wyłączać praktycznie w dwóch miejscach (nie licząc rejestru)
PPM na Mój komputer -> Właściwości -> Zaawansowane -> Wydajność -> Ustawienia -> Efekty wizualne
PPM na pulpicie -> Właściwości -> Wygląd -> Efekty
Zobacz czy w obu miejscach tak samo jest ustawione
Mam rozumieć ze po każdym ponownym uruchomieniu komputera wszystko sie zmienia na ustawienia wcześniejsze?
PPM na Mój komputer -> Właściwości -> Zaawansowane -> Wydajność -> Ustawienia -> Efekty wizualne
Mam rozumieć ze po każdym ponownym uruchomieniu komputera wszystko sie zmienia na ustawienia wcześniejsze?
Napisano 03 09 2007 - 11:26
Nie te opcje wyłączają sie sporadycznie np. po zawieszeniu jakiegoś programu alo sama od siebie np za dzien tydzien lub w ciągu dnia 2 razy . zawsze podczas uruchomionego już komputera. Ustawienia tu i tu są taki same.Te opcje co podałeś można włączać i wyłączać praktycznie w dwóch miejscach (nie licząc rejestru)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych