Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z routerem.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Radeczek

Radeczek

Nowy

• 2 postów

Napisano 01 04 2008 - 16:02

A wiec kupilem na allegro Pentagram Cerberus 6311-7A .Gdy doszla paczka zobaczylem ze plyta ze sterownikami ma wielka ryse .Naped jej nie czytal.Wiec wszedlem na strone pengtagramu i sciagnalem sterowniki.Po rozpoczeciu instalacji instalator prosi o podlaczenie routera do usb.Gdy to robie okienko jest nadal i instalacja nie postepuje,lecz mam komunikat "znaleziono nowy sprzet".Widoczne komputer wykrywa modem lecz instalator nie.Probowalem roznymi sposobami odinstalowywalem nawet sterowniki od sagema itd.Lecz nie pomagalo.Caly czas wykrywalo nowe urzadzenie lecz instalacja stala w miejscu.Prosze o pomoc tongue.gif . Jesli cos nie jasne prosze pytac tu w temacie lub na gg://5375659

• 0

#2 Gość_Wojtex16_*

Gość_Wojtex16_*

Napisano 02 04 2008 - 18:16

Po co ci sterowniki do routera? Podłącz kabel ethernet (LAN), który powinien być w zestawie, podłącz do routera i komputera, potem w przeglądarce wpisz adres: 192.168.1.1 (hasło pewnie: admin login: admin) , powinien się pojawić panel administacyjny routera.

• 0

#3 Radeczek

Radeczek

Nowy

• 2 postów

Napisano 02 04 2008 - 20:04

Po co ci sterowniki do routera? Podłącz kabel ethernet (LAN), który powinien być w zestawie, podłącz do routera i komputera, potem w przeglądarce wpisz adres: 192.168.1.1 (hasło pewnie: admin login: admin) , powinien się pojawić panel administacyjny routera.

Niestety lacze sie przez usb.
  • 0

#4 Gość_Wojtex16_*

Gość_Wojtex16_*

Napisano 03 04 2008 - 21:19

No dobrze ale po co chcesz się łączyć przez USB jak możesz przez LAN, nie widze tu potrzeby korzystania z usb, ja też mam w routerze tplink port usb, ale i tak z niego nie korzystam.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych