Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z obrazem podczas oglądania filmików.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Blasesist

Blasesist

Nowy

• 3 postów

Napisano 03 09 2013 - 23:18

Witam, od jakichś paru dni tak jakby obraz a raczej jakość obrazu filmów na youtubie (Tylko tutaj widziałem ten problem) się pogorszył. Mianowicie tak jakby podczas przejścia obraz jest np. taki : ax1h84.png

Zapodałem od razu nazwę filmiku, żebyście zobaczyli, że normalnie czegoś takiego nie ma, wcześniej ten sam filmik dobrze mi się odtwarzał bez żadnych problemów. Zmiana przeglądarki też nic nie wniosła. Gdzie może leżeć problem?

Dzięki za pomoc,

Blase~

• 0

#2 viris33

viris33

Administrator

• 4 657 postów

Napisano 04 09 2013 - 11:01

Jaka wersja Flash Playera ? Spróbuj zaktualizować AFP oraz wyłącz Przyśpieszenie sprzętowe na YT.

• 0

#3 Blasesist

Blasesist

Nowy

• 3 postów

Napisano 04 09 2013 - 18:33

AFP mam w wersji 11.8.800.115 , wyłaczyłem przyśpieszenie sprzętowe i nadal nic. Wersje mam chyba najnowszą.

• 0

#4 ArczX

ArczX

Początkujący

• 18 postów

Napisano 26 09 2013 - 15:22

Spróbuj doinstalować kodeki http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/kodeki/K-Lite_Codec_Pack_Full.html tutaj masz pełną paczkę. Daj znać czy pomogło.

Pozdrawiam

• 0

#5 Blasesist

Blasesist

Nowy

• 3 postów

Napisano 09 11 2013 - 13:00

Odświeżę, bo może komuś to będzie przydatne. Taki obraz  był spowodowany malwarem PUP.Optional. Wystarczy ściągnąć i przeskanować Malwarebytes Anti-Malware i po problemie. Obraz jest taki jaki powinien być ;)

Pozdrawiam, 

Blase~

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych