Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z nagrywarką i pamięcią masową

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 chrismaster

chrismaster

Nowy

• 1 postów

Napisano 25 04 2008 - 17:00

Witam serdecznie,
Od ponad pół roku użytkuje Viste Ultimate i byłem bardzo zadowolony. Niestety pojawił się pewien problem. Ikona napędu DVD w "Moim Komputerze" wygląda tak: Dołączona grafika , nie można zobaczyć zawartości płyty, w żadnym programie, za każdym razem wyskakuje komunikat, że napęd jest niedostępny. Podobnie dzieje się przy podłączeniu jakiegokolwiek pendrive'a lub też karty pamięci (wbudowany czytnik), pojawia się taki komunikat: Dołączona grafika
Zauważyłem także, że nie mogę nic wydrukować (komputer z wyżej wymienionym problemem to laptop w moim pokoju, połączony do netu przez Wi-Fi, drukarka podłączona do komputera stacjonarnego, połączonego sieciówką z access pointem), gdyż wyskakuje komunikat, o tym że drukarka sieciowa nie jest dostępna. Jednak mogę przeglądać zawartość dysków tego komputera.
Nie wiem co może powodować owy problem, próbowałem przywracania systemu, skanowałem programami antywirusowymi, antyspyware'owymi, programami do diagnostyki rejestru, a nawet defragmenrowałem dysk- wszystko bezskuteczne.
Kompletnie nie wiem co mam robić, a przyznam, że bardzo utrudnia mi to pracę...
Pozdrawiam,
KMB

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych