Mam problem z owym modemem. Problem polega na tym, że od niedawna korzystam z internetu gdzie używa się modemu(wcześniej miałem radiówkę), no i od czasu do czasu(przynajmniej raz dziennie) podczas zamykania komputera, bądź uruchamiania go ponownie wyskakuje mi zrzucanie pamięci fizycznej na dysk(taki niebieski ekran). Gdy poczekam aż zrzuci całą pamięć uruchamia go ponownie i podczas ładowania systemu(Win XP Pro SP2) wyskakuje mi napis (Error loading operation system). Żeby ożywić mój system wchodzę do konsoli ratowania systemu z płyty bootowalnej Windowsa i tworzę nowy sektor MBR komendami "fixboot" oraz "fixmbr". Jeżeli natomiast podczas zrzucania pamięci fizycznej zresetuje komputer, to włącza się normalnie, lecz po jakimś czasie nawet po restarcie wypada błąd ładowania systemu. Zauważyłem również, że jak np ściągam pliki z Rapida(po 100 mb) i rozłączę się trzeci raz bez ponownego uruchomienia kompa to zaraz po rozłączeniu wypada mi zrzucanie pamięci fizycznej.
Cóż mogę z tym zrobić? Jest to dość denerwujące. Może jest jakaś poprawka albo coś? Dodam jeszcze, że używam usługi Multimo 512.
Czekam na porady, z góry dziękuję