Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z konfiguracją klawiszy "FN + Fxx"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 erdbeeere

erdbeeere

Początkujący

• 16 postów

Napisano 27 07 2012 - 19:36

Cześć.! = ].!
Mam toshibe satellite C660-1TK i windowsa 7. Mój problem polega na tym, że jak wcisnę tą konfigurację klawiszową (którąkolwiek z klawiszem "FN", to nie pojawiają mi się takie ikonki na których było widać jakiej funkcji używam, a teraz mi się to nie pokazuje. Czy jest jakaś opcja, żeby to z powrotem włączyć? Robiłam już restart systemu i nic. Uruchamiał też ostatnią poprawną wersje i nie pomogło. Jeśli ktoś zna odpowiedź na moje pytanie, to proszę o odpowiedź, tylko tak prosto jak dla tej blondynki z dowcipów, najlepiej krok po kroku, żebym przypadkiem jeszcze czegoś nie zepsuła.

• 0

#2 Qauke

Qauke

Expert

• 5 156 postów

Napisano 27 07 2012 - 21:56

start ---> msconfig ---> usługi ---> kliknij "włącz wszystkie" --->zastosuj i ok :) po wyskoczeniu okienka z informacją czy zrestartować komputer naciśnij "uruchom ponownie"

• 0

#3 erdbeeere

erdbeeere

Początkujący

• 16 postów

Napisano 27 07 2012 - 22:08

Niestety nie pomogło.
  • 0

#4 Qauke

Qauke

Expert

• 5 156 postów

Napisano 27 07 2012 - 22:11

Sprawdź czy w: Start -> Wszystkie programy - Toshiba - Narzędzia - Ustawienia programu dla symulacji klawiszy funkcyjnych jest włączone.

Jeżeli i to nie zadziała to w linku wypełnij wszystkie informację na temat swojego laptopa. Po wybraniu Windows7 Pobierz sterowniki o nazwie "assist" i powinno być wszystko o.k.

http://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=20&service=CE

Użytkownik Tomasz6688 edytował ten post 27 07 2012 - 22:32

• 0

#5 makensis

makensis

Naczelny

• 5 036 postów

Napisano 28 07 2012 - 13:18

Tu mas zlink do strony ze sterownikami i programami do Toshiby: http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=26&service=SE&mode=allMachines&action=search&teddProduct=6013&selShortMod=3012

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych