Od kilku dni nie działa mi muzyka na komputerze. Nie odtwarza on żadnych dźwięków. Miałem podłączonego kompa do wieży, ale również na słuchawach muzyki nie odtwarza. Przypuszczam, że jest tutaj wina dźwiękowej. Wgrałem sterwoniki i nie zmieniło się. Mam płytę główną ASUS M2N-E SLI. Z góry dziękuję za wszystkie udzielone odpowiedzi. A może potrzeba jeszcze podać jakieś dane.
Problem z kartą dźwiękową.
Rozpoczęty przez
Buffu
, 10 03 2007 00:23
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 03 2007 - 00:23
Napisano 10 03 2007 - 02:41
To jest zintegrowana karta muzyczna czy na slocie?
Napisano 10 03 2007 - 10:31
Zintegrowana. Jak kupowałem kompa to nie brałem dodatkowej karty. C-Media, tak mam w menedżerze urządzeń.
Napisano 10 03 2007 - 16:09
No jest dobrze ustawione. Prawdopodobnie to problem sprzętowy.
Napisano 10 03 2007 - 17:32
Czyli co sugerujesz? Co mam zrobić. Nie mogę otworzyć kompa bo mam na plombach, więc szkoda gwarancji..
Napisano 10 03 2007 - 20:09
Jak masz jeszcze gwarancję na płytę główną to się nie zastanawiaj tylko zabierz komputer do serwisu niech oni się martwią.
PS. Co do plomb to powiem ci to co powiedział mi serwisant.
"Plomby nie są warunkiem gwarancji, a tylko gwarantują prawidłowe złożenie komputera. Przecież na każdą część masz oddzielną gwarancję która nie jest związana z plombami"
PS. Co do plomb to powiem ci to co powiedział mi serwisant.
"Plomby nie są warunkiem gwarancji, a tylko gwarantują prawidłowe złożenie komputera. Przecież na każdą część masz oddzielną gwarancję która nie jest związana z plombami"
Napisano 11 03 2007 - 13:51
No tak, ale mi natomiast powiedzieli, że jeżeli plomby będą zdarte gwarancja się kończy. Jednak wole uważać.
Napisano 11 03 2007 - 14:57
Ja cie nie nakłaniam na zerwanie plomb tylko mówię co mi powiedzieli w serwisie (odnośnie mojego komputera, którego części sam wybierałem a oni składali).
Tak czy inaczej zanieś komputer do serwisu.
Tak czy inaczej zanieś komputer do serwisu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych