Witam!
Otóż dziś... postanowiłem przenieść subwoofer. Mam głośniki 5.1 gigaworks creative. Sterowniki były wszytsko super działało. Przeniosłem sub (odłaczyłem z 10 kabli..) okazało się, że kable za krótkie.. no to stawiam go tam gdzie znajdował się wcześniej. NIestety źle podłączyłem kabelki (dziwny schemat podłączenia jest, ale mniejsza).. chciałem włączyć DEMO z sterowników, żeby latała osa czy tam pszczółka , wtedy bym skapował jak co jest źle podłączone.. jak właczam sterowniki ... wyskakuje jakiś błąd i coś pisze o bibliotece windowsa :/... no to wywalam sterowniki.. nie ma UNIINSTAL w ogole ... no to próboje najpierw : eraser (nie dało rady), "prawym>usuń" nie chce, wyskakuje error, panel sterowania >dodaj usuń nie działa, smarty uninstaller pro nie działa, no to po prostu włożyłem płytkę z sterami i zrobiłem reinstalkę > ponowne uruchomienie kompa pulpit > BUm error ten sam...
Teraz grają mi 2 głośniki : lewy front i prawy tył, sub tylko cichutko buczy.. ale żeby grał to nie...
Co zrobić :|? Żeby dzialało.... ? BO nie za bardzo mam chęci na formata.
Karta dźwiękowa jest zint. z płytą główną intela (jak co moge podać model), mogę też zrobić screena jak wyskakuje ten error z biblioteką windowsa.
Bardzo Was proszę o pomoc, czekam na odp
pozdro Zerg
Problem z dźwiękiem...
Rozpoczęty przez
Zergonyac
, 05 04 2007 19:08
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych