Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z drukarka laserowa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 niepokornyj

niepokornyj

Początkujący

• 62 postów

Napisano 07 09 2006 - 21:37

Mam problem z drukarka laserowa hp.instalacja odbywa sie nastepujaco:wkladam plyte ze sterami do kompa i zaczyna sie instalka wszystko jest ok az do moetu gdy mam wylaczyc i wlaczyc kompa i podlaczyc drukarke uruchamia sie instal i dalej nic sie nie dzieje poprostu jest to okienko i nic ani zadnego postepu konczacego instalacje ani nic.co moze powodowac ten problem drukarka jest nowa i podlanczana na usb.wszystkie magistrale usb sa zainstalowane poprawnie.prosze o pomoc

• 0

#2 makensis

makensis

Naczelny

• 5 036 postów

Napisano 07 09 2006 - 23:17

Pisz jaśniej. Nie wiem czy to nei wina MSI installer, czy może usługi P&P, albo i certyfikatów Windows /Problemy-z-dzwiekiem-t2322/)..

• 0

#3 niepokornyj

niepokornyj

Początkujący

• 62 postów

Napisano 08 09 2006 - 22:09

certyfikaty to nie sa bo nie wyskakuje zaden alert.instalacja zamiera gdy podlanczam drukarke.pojawia sie komunikat ze system niemoze rozpoznac urzadzenia podlaczonego do usb i ze jest ono uszkodzone a wcale nie jest bo na innym kompie to ogien:)czy moze to byc windowsa wina bo sam juz niewiem.inne uzadzenia na usb na kazdym porcie sa rozpoznawane bez problemow.p&p to tez nie jest bo to chyba nie jest uzadzanie tego typu podlancza sie je w czasie instalacji nie wczeniej

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych