Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z Grafiką

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 lukid7

lukid7

Początkujący

• 134 postów

Napisano 25 11 2006 - 00:16

Witam, moj problem dotyczy karty graficznej Gforce 4 440mx 128mb agp-x8 i gry need for speed carbon, otoz mam zainstalowane najnowsze stery do tej grafiki, po wlaczeniu gry wszystko jest czarno-biale, widac niemalze kontury tylko, nie ma napisów, lecz udalo mi sie naicskajac caly czas ENTER przejsc do wyscigu, jechalem nie samochodem, ale jakas biala plamą , wszystko biale szare i czarne, nic nie zacinalo, i skonczylem wyscig... To samo dzieje sie u mojego kolegi na karcie gf 4 440mx 64mb agp-8x z tym ze u niego od razu wiesza... testowalem na kilku wersjach gry... wydaje mi sie ze karta moze byc poprostu niekompatybilna z gra, lecz w pliku readme pisze ze gf4 jak najbardziej wspolpracuje...co mam zrobic...poradzcie bede wdzieczny... ah a zapomnialem dodac ze ten kumpel ma te same stery zainstalowane co ja...

• 0

#2 makensis

makensis

Naczelny

• 5 036 postów

Napisano 25 11 2006 - 00:20

Geforce 4, a 4MX to kolosalna róznica - 4MX nie da się porównać z 3Ti, albo 2GTS!! karta prawdopodobnie nie pracuje dobrze przez wzgląd na softwareową emulację Pixel Shaderów, których po prostu nie ma ;) .

• 0

#3 Siwy123

Siwy123

[S]pace[C]owboy

• 924 postów

Napisano 25 11 2006 - 00:31

GF 440MX jest strasznie dupna... Sam mialem niegdys taka... Slabsze gierki chodzily ale bez zadnych rewelacji graficznych. Karta jest obdarta z praktycznie wszystkich dodatkow jakie mozna znalezc na GF 3Ti czy GF 4Ti. NFS:C raczej na niej nie bedzie hulac. Jesli chcesz grac polecam kupic cos innego za 200 zl i bedzie chodzilo.
  • 0

#4 bakuslaw

bakuslaw

Początkujący

• 34 postów

Napisano 25 11 2006 - 11:05

Witam, moj problem dotyczy karty graficznej Gforce 4 440mx 128mb agp-x8 i gry need for speed carbon, otoz mam zainstalowane najnowsze stery do tej grafiki, po wlaczeniu gry wszystko jest czarno-biale, widac niemalze kontury tylko, nie ma napisów, lecz udalo mi sie naicskajac caly czas ENTER przejsc do wyscigu, jechalem nie samochodem, ale jakas biala plamą , wszystko biale szare i czarne, nic nie zacinalo, i skonczylem wyscig... To samo dzieje sie u mojego kolegi na karcie gf 4 440mx 64mb agp-8x z tym ze u niego od razu wiesza... testowalem na kilku wersjach gry... wydaje mi sie ze karta moze byc poprostu niekompatybilna z gra, lecz w pliku readme pisze ze gf4 jak najbardziej wspolpracuje...co mam zrobic...poradzcie bede wdzieczny... ah a zapomnialem dodac ze ten kumpel ma te same stery zainstalowane co ja...

nfs carbon nie obsluguje geforcow MX

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych