Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem polskie znaki w Windows :/

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 FoO-FoO

FoO-FoO

Nowy

• 2 postów

Napisano 27 08 2008 - 18:23

Mam problem otoz ostatnio znikly mi w komouterze polskie znaki :/

Tzn. w programach itp. (prawie wszedzie).

Tu jest przykladowy screen z programu moorhunt

Dołączona grafika

Prosze o pomoc, ewentualnie mozna sie ze mna skontaktowac pod gg: 6488519 (zawsze niewidoczny) :)

• 0

#2 gerwazy87

gerwazy87

Początkujący

• 90 postów

Napisano 28 08 2008 - 10:43

hmm musiał byś zrobic tak panel sterowania\data godzina i język i opcje regionalne\opcje regionalne i jezykowe\(zakładka) języki\(przycisk)szczegóły\ i ustaw wszędzie polski programisty a jeśli taki juz masz ustawiony to ustaw np angielski wszedzie zastosuj ustawienia i potem znowu ustaw polski programisty a jak to nie pomoze to chyba formacik to załatwi a następnym razem zaopatrz sie w zapore np pc tools firewall plus

• 0

#3 FoO-FoO

FoO-FoO

Nowy

• 2 postów

Napisano 28 08 2008 - 13:20

hmm musiał byś zrobic tak panel sterowaniadata godzina i język i opcje regionalneopcje regionalne i jezykowe(zakładka) języki(przycisk)szczegóły i ustaw wszędzie polski programisty a jeśli taki juz masz ustawiony to ustaw np angielski wszedzie zastosuj ustawienia i potem znowu ustaw polski programisty a jak to nie pomoze to chyba formacik to załatwi a następnym razem zaopatrz sie w zapore np pc tools firewall plus

To z jezykami juz zrobilem :/

Format "prawie" zawsze wszystko zalatwia :) ALe chcailbym to zrobic bez formata, bo pozniej musze wszystko insatlowac itp....
//
Nikt nie ma wiecej pomyslow ? Moza jaks nowa instalacja, nie wiem jezyka polskiego czy cos takiego ??

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych