Skocz do zawartości

Zdjęcie

Poważny Problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kierowniczka

Kierowniczka

Nowy

• 1 postów

Napisano 15 08 2008 - 16:28

Witam :sciana: Mam poważny problem. Nie znam się zbytnio na komputerach więc opiszę swój problem w bardziej ,,ludzkim" języku :sciana: Mianowicie gdy uruchamiam komputer na początku wszystko jest ok, ale w momencie gdy jest ,,zapraszamy" ustawienia mojego ekranu się zmieniają i jest jak w trybie awaryjnym: rozdzielczosc ekranu sie zmniejsza a jakość kolorów zmienia się jeśli się nie mylę na 4 bity. Wiadomo zaraz sobie wszystko ustawie tak, zeby mi pasowało, ale po wyłączeniu i ponownym włączeniu komputera znów to samo... Co jest grane? Co zrobić, żeby wszystko było ok? Proszę o pilną pomoc... :blink:

• 0

#2 Damian_im2

Damian_im2

Cosmo + pakiet biznes.

• 1 508 postów

Napisano 15 08 2008 - 16:56

Wyszysc sterowniki od grafiki drivercleanerem i zainstaluj je na nowo. A podaj caly konfig towjego kompa wraz z moca/marka zsilacza.

• 0

#3 Dakross

Dakross

Początkujący

• 45 postów

Napisano 15 08 2008 - 17:39

moca/marka zsilacza.

Ludzie co wy macie z tym zasilaczem?!? jak ktoś ma problem to odrazu wina zasilacza... 90% usterek to nie wina sprzętu..
ja mam zasilacz no name od 4 lat i nic mi się nie psuje.

Kierowniczka : odinstaluj stare sterowniki grafiki i zainstaluj nowe jak mówił damian_im2 a nie przejmuj się sprzętem,bo zapewniam ze jest ok.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych