Skocz do zawartości

Zdjęcie

Poszukuję starej gry z CD-Action

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 brykiet

brykiet

Początkujący

• 30 postów

Napisano 01 08 2011 - 02:26

Witajcie.
Chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu tytułu gry w którą grałem jako 12 latek, i która ostatnio wpadła mi do głowy.
Z tego co mogę powiedzieć to było to demo w jednym z wydań czasopisma CD-Action a że to było pare lat temu to napewno był to stary numer. Przypuszczam że gra rocznikowo może się równać z gierką Kingpin nie wiem czy czasem nie było to demo, a czemu tak podejrzewam? Bo właśnie ta gra kojarzy mi się z Kingpin nie mam pojęcia dlaczego.
Dobra do rzeczy, z tego co pamiętam z dema to była to gra TPP a sterowało się jakimś gościem przypuszczam (zabójcą) w brązowym łachu chyba był zakapturzony, i co najważniejsze do obrony miał szpony takie jak ma (Wolverin z X-men), ten gość potrafił się na nich wspinać po ścianach i dachu. Wiem że akcja gry toczyła się chyba w jakimś zamku i w nocy bo miałem wejść przez okno do komnaty jakiegoś księcia.
No i to tyle, wszystko co pamiętam, aha i jeszcze jedno ten bohater był siwy, dziadek i paskudny :D takie przebłyski w pamięci.
Mam nadzieje że naprowadzicie mnie na jakiś trop.
Szukałem w google ale ciągle natrafiałem na wolverina i xmenów :D
Pozdro

• 0

#2 Ataken

Ataken

Masz gume?! o.O

• 443 postów

Napisano 01 08 2011 - 10:09

Mnie się kojarzy z Robin Hood: Legenda Sherwood! :D Bo tam też się sterowało gościem (Robinem) w brązowym łachu, do obrony miał miecz ale dziwnie go czasami trzymał, po ścianach też się mógł wspinać ale to tylko po tych co miały na sobie takie zielone roślinki, większość gry toczyła się na zamkach, a jedna z misji polegała na tym aby się dostać do komnaty króla...

Mi się tylko i wyłącznie kojarzy z Robin Hood: Legenda Sherwood.

• 0

#3 brykiet

brykiet

Początkujący

• 30 postów

Napisano 02 08 2011 - 13:05

Tak w Legendę Sherwood grałem, ale tamto to była gra TTP (widok z zapleców) i wydaje mi sie że była starsza od tego Robina.
  • 0

#4 fifian

fifian

Początkujący

• 80 postów

Napisano 04 08 2011 - 10:03

Witam! Ta gra to Resurrection: Powrót Czarnego Smoka. Grałem w nią, skojarzyłem i znalazłem w starym numerze Play z 2003 roku. Pozdrawiam!
  • 0

#5 brykiet

brykiet

Początkujący

• 30 postów

Napisano 04 08 2011 - 11:57

Tak stary dzięki ogromne naprawdę szacun!
Piwko dla ciebie :)

----
Temat do zamknięcia...

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych