Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pomocy problem z neostradą

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 D@vid

D@vid

Nowy

• 1 postów

Napisano 17 06 2008 - 08:39

Cześć, mam duży problem z neostradą a więc do połączenia z internetem mam program neostrada kiedy się połączę z netem i np. chce grać w CS lub Wow to moge nic sie nie rozłącza ale jezeli przeglądam stronki internetowe to wejde w google i potem sie juz nigdzie nie da wejść nic sie nie robi a po chwili wyskakuje tabliczka twoja usługa została rozłączona, nie to ze moge wejść tylko w google jak juz sie tak rozłączy to sie nie da wejść w nie ale nie kiedy mogę nawet 15 min przeglądać stronki tak wiecie nieraz dłużej nieraz krócej :) i jeszcze jedno zadziwiło mnie to , że jezeli neostrade zainstaluje na moim innym starym kompie to wszystko chodzi. Proszę o pomoc i zgóry dzięki z odpowiedź. :)

• 0

#2 Gość_Wojtex16_*

Gość_Wojtex16_*

Napisano 17 06 2008 - 11:38

że jezeli neostrade zainstaluje na moim innym starym kompie to wszystko chodzi. Proszę o pomoc i zgóry dzięki z odpowiedź.

Z tego wynika że u ciebie na nowym kompie jest coś nie tak. Spróbuj przeinstalować sterowniki, i nie używaj tej aplikacji od neostrady tylko łącz się za pomocą normalnie w windowsie.

• 0

#3 Hanzoke

Hanzoke

Obserwator

• 5 postów

Napisano 21 06 2008 - 10:35

Z tego wynika że u ciebie na nowym kompie jest coś nie tak. Spróbuj przeinstalować sterowniki, i nie używaj tej aplikacji od neostrady tylko łącz się za pomocą normalnie w windowsie.

+

Wstaw w właściwościach połączenia ręcznie DNSy 194.204.159.1 i 194.204.152.34

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych