(szczególnie ładna)
Policja
Rozpoczęty przez
Dodo_14
, 31 12 2007 20:42
28 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 01 2008 - 20:43
Kobieta żyje na innych prawach koleżanko 
(szczególnie ładna)
(szczególnie ładna)
Napisano 06 01 2008 - 21:06
Ale policjantki (choc z nimi juz jest trudniej) tez mi mandatów ani nic nigdy nie wypisały. A juz wiele razy mnie złapały. Ze wszystkimi da sie pogadac i przekonac ze nie zasłużyłes na ten mandat. I jeżeli ktos jest dobrym negocjatorem to bez względu na płec se poradzi. Ja nawet gdybym była chłopakiem to chyba tez nie miałabym jeszcze zadnego mandatu.
Napisano 06 01 2008 - 21:47
Policję nawet lubię, ale największy brecht to miałem jak pewnego dnia w Wakacje byłem w rodzinnym domu i wybrałem się z Mamą ze śp. Babcią do sklepu przechodząc w niedozwolonym miejscu - złapali nas ze Straży Miejskiej. Facet zaczął wypisywać od mojej śp. Babci:
SM - Imię matki?
B - Które? Jak wołali, czy jak ma w dowodzie?
SM - No jak ma w dowodzie...
B - Kunegunda, albo Janina..
SM - To jak??
B - A co ja wróżka?
SM - No dobra... Imię ojca?
B- Którego?
SM - No jak którego?
B- No co się Pan głupio pytasz: tego co zrobił, czy tego co wychował
?
SM - (zaczerwienił się) No tego co zrobił
B - Franciszek
SM - Dochód na miesiąc?
B - Tyle, że za ten mandat nie zapłacę - a wsadźcie mnie na tydzień i mnie wypuścicie...
SM - Rozbawiony całą sytuacją: A idźcie wy w diabły! I skumał, że mam alumską koloratkę na szyi (wybierałem sie na mszę
) - Przyszły ksiądz, a już łamie prawo.... Oj nieładnie...
JA - Cicho, bo nie dam rozgrzeszenia...
SM - Imię matki?
B - Które? Jak wołali, czy jak ma w dowodzie?
SM - No jak ma w dowodzie...
B - Kunegunda, albo Janina..
SM - To jak??
B - A co ja wróżka?
SM - No dobra... Imię ojca?
B- Którego?
SM - No jak którego?
B- No co się Pan głupio pytasz: tego co zrobił, czy tego co wychował
SM - (zaczerwienił się) No tego co zrobił
B - Franciszek
SM - Dochód na miesiąc?
B - Tyle, że za ten mandat nie zapłacę - a wsadźcie mnie na tydzień i mnie wypuścicie...
SM - Rozbawiony całą sytuacją: A idźcie wy w diabły! I skumał, że mam alumską koloratkę na szyi (wybierałem sie na mszę
JA - Cicho, bo nie dam rozgrzeszenia...
Napisano 07 01 2008 - 16:37
O lol to było świetne
Napisano 16 01 2008 - 16:42
No tak, nie ma to jak danie się zrobić w jajo w mediach.
Napisano 08 03 2008 - 21:02
Ten dialog Piksela był świetny ;p i zdjęcie zresztą tez...
Napisano 08 03 2008 - 21:23
Zdjęcie oczywiście superrrr...
No widać jak młody człowiek napisał w skrócie Chcę Wstąpić Do Policji
Ja osobiści też do nich nic nie mam, choć też dwa razy mnie złapali, ale nic poważnego. Raz tylko spisali, a tak ogólnie to policja jest OK.
No widać jak młody człowiek napisał w skrócie Chcę Wstąpić Do Policji
Ja osobiści też do nich nic nie mam, choć też dwa razy mnie złapali, ale nic poważnego. Raz tylko spisali, a tak ogólnie to policja jest OK.
Napisano 10 03 2008 - 18:04
Na zdjęciu nie widzę nic śmiesznego. Jak chcielibyście widzieć, to angielska policja (na zdj.) jest dużo lepsza, niż nasza... Tamtejsza policja załatwia wszystko bardziej psychologicznie, a nasza policja leje tylko pałami, jak już...
Ogółem do policji nic nie mam, choć czasami funkcjonariusze myślą, że wolno im wszystko, czego nie znoszę...
Ogółem do policji nic nie mam, choć czasami funkcjonariusze myślą, że wolno im wszystko, czego nie znoszę...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych