Mam takie pytanko jak podłaczyc dekoder polsatu do kompa.mam karte tv win fast 2000 xp i karte graficzna radeon 9550 256 Mb.ale jest taki problem dodatkowo ze musze sygnal przepuscic przez kabel antenowy bo tv mam w piwnicy a kompa na 1 pierze .chcialem kupic przejsciowke zeby rozdzielic sygnal wychodzacy z dekodera podlaczyc do kabla antenowego i pozniej ten kael antenowy podlaczyc do karty tv .czy jest moze jakis inny sposob?jak mozecie poradzcie jakie przejscioki zastosowac.
Podłaczenie dekodera polsatu do kompa
Rozpoczęty przez
tomasek77
, 03 07 2007 09:52
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 07 2007 - 09:52
Napisano 03 07 2007 - 09:58
Z tego co wiem, to można tak zrobić, ale będziesz oglądał to samo jak na telewizorze czyli np. na telewizorze oglądasz TVN to Ty na kompie też musisz oglądać TVN. 
A Cyfrze+ można takie małe urządzenie kupić, które ustawia, że można oglądać na 2 telewizorach co innego.
W Cyfrowym Polsacie jeszcze tego nie ma.
Wiem to dobrze, bo mój tata ma sklep z Cyfrą+ i Cyfrowym Polsatem.
Więc wydaje mi się, że nie opłaca Ci się tego robić, bo będziesz zmuszony do oglądania tego samego co oglądają np. Twoi rodzice.
A Cyfrze+ można takie małe urządzenie kupić, które ustawia, że można oglądać na 2 telewizorach co innego.
W Cyfrowym Polsacie jeszcze tego nie ma.
Wiem to dobrze, bo mój tata ma sklep z Cyfrą+ i Cyfrowym Polsatem.
Więc wydaje mi się, że nie opłaca Ci się tego robić, bo będziesz zmuszony do oglądania tego samego co oglądają np. Twoi rodzice.
Napisano 03 07 2007 - 10:02
nawet jesli rozdziele sygnal wychodzacym z dekodera??no to chyba pozostaje mi kupno deodera do kopa i do niego podlaczenie bezposrednio sygnalu z satki?
Napisano 03 07 2007 - 10:05
Nawet jak rozdzielisz sygnał prosto z dekodera to i tak nadal będziesz oglądał to samo co leci w TV. 
Jedyne rozwiązanie - kupić drugi dekoder i podłączyć go do PC.
Dobrze mówię, bo też tak samo chciałem zrobić, kiedy jeszcze miałem Cyfrowy Polsat.
Dlatego teraz jestem w Cyfrze+.
Jedyne rozwiązanie - kupić drugi dekoder i podłączyć go do PC.
Dobrze mówię, bo też tak samo chciałem zrobić, kiedy jeszcze miałem Cyfrowy Polsat.
Dlatego teraz jestem w Cyfrze+.
Napisano 03 07 2007 - 10:09
Dobra to zakupie dekoder do kompa o rozdziele sygnal z satki wtedy chyba juz nie bede ogladal tego samego??czy tez potrzebuje drugiej satki jeszcze??i dzieki za wskazowki:)
Napisano 03 07 2007 - 10:12
Jak zakupisz drugi dekoder to nie będziesz oglądał tego samego co w TV. 
A drugiej Satki nie trzeba kupować.
A drugiej Satki nie trzeba kupować.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty