Skocz do zawartości

Pmakedr

OFFLINE Ostatnio: 19 10 2006 09:20
-----

Moje tematy

[AMD Athlon] Pomoc w podkreceniu

13 10 2006 - 00:13

Witam
To 1 MOJ poscik na tym forum , wiele slyszalem o tej stronce, wiec mam nadzieje ze pomozecie a nie WYSMIEJECIE... odrazu na wstepie sorki ze nie czytalem forum byc moze znalazlbym temat ktory opisuje to o co prosze... ale i tak wolalbym zdecydowanie aby ktos indywidualnie pomogl mi i poswiecil czas na wyjasnienie i obczajenie w temacie podkrecenia prockow...
Moze tak wiem ze moj procek tzn jego rdzen jest kapowaty bo to PALOMINO...ale chcialbym sprobowac chodz podkrecic go do 2 GHZ... dolaczam 2 obrazki ktore chyba sa wam potrzebne do tego abyscie MI pomogli
jelsi idzie o zasilacz jest to 350W zasilacz zaden NO name ale jakis firmowy nie chce mi sie o tej porze rozkrecac obudowy wiec powiem tylko ze to 350W podlanczone jest do niego radek 9800PRO ,2 HDD oraz COMBO i flopik...nic inne nie zjada duzo energii itp. OKI zalaczam fotki i POMAGAJCIE jesli macie ochote poswiecic mi troszke swojego czasu....

sorki z enie w .jpg ale spiszylo mi sie jutro do pracki trzeba wstac ehh... pozdr wszystkich i czekam na pomoc:)