Skocz do zawartości

Zdjęcie

Płyta Główna a dobór karty graficznej

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 MaxEnergizer

MaxEnergizer

Nowy

• 4 postów

Napisano 06 12 2007 - 13:19

Siemka posiadam takiego oto kompa

#
Procesor dwurdzeniowy AMD Athlon64 X2 4200+ BOX s. AM2 - wraz z firmowym radiatorem i wentylatorem Cooler Master. Pamięć cache 1mb!Dołączona grafika
#
Płyta główna Gigabyte M61SME-S2 - Markowa plyta glowna na super chipsecie nVidia nForce 405. Pełna zgodność z systemem Windows VISTA. szerszy opis tutaj
#
Markowa pamięć operacyjna GoodRam DDR2 2048mb 2GB dual channel 800Mhz PC6400.
#
Karta graficzna GeForce 6100 do 256mb onboard - zintegrowana na płycie głównej. Wydajny nowy układ, wolny slot PCI-E do rozbudowy w przyszłości.
# Dysk Twardy Samsung/Seagate 250GB SATA II 7200rpm NCQ

I mam takie pytanie czy do tej płyty można założyc karte GeForce 8600GT lub jakas inna jej wersje i jeszcze jedno jak ja założe to bede musial wyłączyc ta zintegrowana karte czy sama sie wylaczy

Jeszcze mam takie ogolne pytanie co byscie zmienili w kompie żeby chulały ;) najnowsze gry i czy da sie jakos podkrecic procesor

Za odpowiedzi z góry dzieki

Pozdro

• 0

#2 remo1991

remo1991

Początkujący

• 17 postów

Napisano 07 12 2007 - 11:09

wh mnie to wogole dales ciala ze kupiles taka plyte glowna z zintegrowana grafika .. trza bylo od razu brac plyte glowna bez zintegrowanej grafy i osobno tego geforca
fajna plyta glowna to Asus M2N za 200zl na agito.pl a ta grafika co sie pytasz tez tam jest za 357zl okolo z taktowaniem pamieci 1800mhz...

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych