Skocz do zawartości

Zdjęcie

Plik stronicowania Problem.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 exqubis

exqubis

Nowy

• 1 postów

Napisano 24 10 2011 - 11:01

Witam, mam maly lecz wielki problemik z kompem mojej staruszki.
Chcialem jej pomoc z kompem, na ktorym byla masa smieci.. wiec stwierdzilem, ze go sformatuje.
Po owym formacie, zainstalowaniu niezbednych programow(sterowniki, etc.) przyszedl czas na zrobienie neta,
zainstalowalem to i owo, myslalem, ze wszystko jest cacy, ale jak z moim szczesciem bywa :( , nic nie gralo po wlaczeniu chroma wyskoczyl blad pliku stronicowania, myslalem ze po restarcie wroci wszystko do normy, lecz tak sie to nie stalo.
Szukalem po masie stron (na swoim kompie :( ), od czego to moze byc, lecz mojego problemu nie znalazlem. Ustawialem natomiast na wej/wyj owy plik(x1,5 i x2), lecz nic to nie dalo, z tego co zaobserwowalem po ustawieniu na wej/wyj i zatwierdzeniu tego nic sie nie ustawilo w "calkowity rozmiar plikow stronicowania dla wszystkich dyskow" ( zalecane i aktualnie przydzielono - caly czas jest 0 MB)
Pierwszy raz sie z tym spotkalem, ze po formacie cos takiego wyskoczylo, przed formatem bylo ok..
Wiec mam wielka prosbe do was wszystkich :) niech ktos cos doradzi, bo mi staruszka porwala kompa, a przez to codziennie chleje.. :P
Nie wiem czy ustawic to na sztywno i bawic sie jakos inaczej..
Komp ma 384RAM (tak wiem, ale na gre w jakies robale starczy),500GB dysk,2GHz procek,i GF2.

• 0

#2 makensis

makensis

Naczelny

• 5 036 postów

Napisano 25 10 2011 - 04:54

Sprawdź: konfiguracja pliku wymiany - daj bez pliku wymiany na wszystkich partycjach. Zrestartuj kompa i sprawdź jak się zachowuje.
Jeśli działa bez zarzutu to spróbuj ponownie utworzyć plik wymiany zgodnie z poradnikiem jak ustawić plik wymiany.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych