Obudowa : Chieftec CH - 02B-BM-OP
Płyta Główna: ASUS P5K-E/WiFi-AP IP35 Socket 775
Procesor: Core 2 Duo E8400 3.0ghz LGA775 BOX
Pamięć: Kingston HyperX KHX6400D2K2/2G
Karta Graficzna: EVGA GF GTX 260 896 MB DDR3/448b T/D PCI-E SC
Dysk Twardy: HDD Segate 500gb ST3500320AS SATA II 32MB
Napęd Optyczny: DVD-REC NEC AD-7200S SATA DL/RAM Czarny Bulk
Zasilacz: AMACROX Free Earth (Frei Erde) 550W BOX
Chłodzenie: Scythe Mugen
Zestaw do Coolera: Scythe Universal Retention Kit
Tak wyszło w finalnej wersji.
Co myślicie???
A i był bym zapomniał... mógł by mi ktoś polecić jakiś dobry monitor lcd 17 cali [bardzo przywykłem do takowego "rozmiaru" ^^] w cenie do 450 zł?
Bo tylko tyle kasy mi zostanie na nowy monitor a zbytnio nie orientuje się obecnie w rynku [wciąż korzystam ze starego Flatrona F700B firmy LG]
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Pietro87
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 439
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP Professional
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Zestaw Komputerowy - Intel Core Quad
07 07 2008 - 21:02
06 07 2008 - 09:49
To zamarudzę po raz ostatni ^^
Z racji tego że dostałem w końcu opóźnioną premię w pracy budżet na sprzęt podskoczył mi do 3 tysięcy zł
I teraz jak możecie to w tych granicach jakiś porządny zestaw bez większych ograniczeń [btw faktycznie ten radek ma bardzo porządna opinię wśród userów, mój błąd zwrócę honor radkom jeśli się na niego zdecyduję]
Z racji tego że dostałem w końcu opóźnioną premię w pracy budżet na sprzęt podskoczył mi do 3 tysięcy zł
I teraz jak możecie to w tych granicach jakiś porządny zestaw bez większych ograniczeń [btw faktycznie ten radek ma bardzo porządna opinię wśród userów, mój błąd zwrócę honor radkom jeśli się na niego zdecyduję]
02 07 2008 - 23:30
To w takim razie panowie... co proponujecie do 1800 zł
Ale autentycznie nie więcej bo to wszystkie moje oszczędności na nowy komp [jestem otwarty na wszelkie propozycję, z jednym zastrzeżeniem, uwzględniając kartę graficzną nie podawajcie radeonów, mam fatalne doświadczenia z tymi kartami więc składając jakieś zestawy opierajcie je na układach nvidi ^^]
Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.
Ale autentycznie nie więcej bo to wszystkie moje oszczędności na nowy komp [jestem otwarty na wszelkie propozycję, z jednym zastrzeżeniem, uwzględniając kartę graficzną nie podawajcie radeonów, mam fatalne doświadczenia z tymi kartami więc składając jakieś zestawy opierajcie je na układach nvidi ^^]
Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.
24 06 2008 - 18:12
Nie no zestaw nie z allegro ale składany "mniej więcej" pod to co ma mój barciak [fakt faktem identyczną obudowę i płytę główną ma, za to kartę gfa 8600 gt i procek core 2 duo intela 2 ghz]
Ramy w wersji oszczędnościowej z braku gotówki ^^
Ot sugerowałem się mniej więcej niskimi cenami w takich np sklepach jak icomp, ogółem za powyższe wyszło mi 1560 zł, jasne w jakieś crisisy ani inne cuda na kiju nie pośmigam, nie mniej aż 2 patoli nie mam do wydania ^^
Ale dzięki za opinię przemyśle to wszystko jeszcze raz, btw aż tak tragiczna ta obudowa???
Brajdak ma i nigdy nie miał większych problemów [żadnych zwiech, spadków napięcia...]
No ale nie jestem broń boże żadnym tam ekspertem więc nie sprzeczam się i dzięki za "tipsy" ^^
Ramy w wersji oszczędnościowej z braku gotówki ^^
Ot sugerowałem się mniej więcej niskimi cenami w takich np sklepach jak icomp, ogółem za powyższe wyszło mi 1560 zł, jasne w jakieś crisisy ani inne cuda na kiju nie pośmigam, nie mniej aż 2 patoli nie mam do wydania ^^
Ale dzięki za opinię przemyśle to wszystko jeszcze raz, btw aż tak tragiczna ta obudowa???
Brajdak ma i nigdy nie miał większych problemów [żadnych zwiech, spadków napięcia...]
No ale nie jestem broń boże żadnym tam ekspertem więc nie sprzeczam się i dzięki za "tipsy" ^^
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Pietro87
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość