Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pierdzące głosniki i nietylko...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 genziutek

genziutek

Pionek

• 376 postów

Napisano 19 08 2006 - 16:55

siemaneczko. mam głośniki marki LOGITECH 5.1 , model X-530. Problemy z tymi głośnikami BARDZO mnie nie wkurzają , ale jestem ciekaw czemu tak dziwnie się czasami zachowują?!

(1) pierwszy problem jest następujacy - gram sobie lub słucham muzy , albo poprostu uzytkuje PCeta a tu mi nagle jakieś ruska czy niemiecka stacja radiowa dobiega z nich!
Jeśli wycisze głośniki to głosniej słychać te ruskie/niemieckie paplanie!

(2) drugi jest za to taki - tez użytkuje kompa a tu taki głos z nich jakby ktos bąka puścił
.... trudno opisac ten dzwięk.

mozna jakos temu zaradzic? te pierdy to pewnie cos od pradu mi sie zdaje, ale wyslucham waszego zdania.

• 0

#2 UNK0WN

UNK0WN

Początkujący

• 146 postów

Napisano 19 08 2006 - 17:16

siemaneczko. mam głośniki marki LOGITECH 5.1 , model X-530. Problemy z tymi głośnikami BARDZO mnie nie wkurzają , ale jestem ciekaw czemu tak dziwnie się czasami zachowują?!

(1) pierwszy problem jest następujacy - gram sobie lub słucham muzy , albo poprostu uzytkuje PCeta a tu mi nagle jakieś ruska czy niemiecka stacja radiowa dobiega z nich!
Jeśli wycisze głośniki to głosniej słychać te ruskie/niemieckie paplanie!

(2) drugi jest za to taki - tez użytkuje kompa a tu taki głos z nich jakby ktos bąka puścił
.... trudno opisac ten dzwięk.

mozna jakos temu zaradzic? te pierdy to pewnie cos od pradu mi sie zdaje, ale wyslucham waszego zdania.

Wyświetl post

Te trzaski mogą być spowodowane brakiem uziemienia czyli bolca w gniazdku jak nie masz to kup takie gniazdko.
A te radio to jest ruskie i naprawić się tego nie da :D

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych