PayTrade - da się zarobić?
Napisano 20 10 2012 - 21:04
Napisano 20 10 2012 - 21:59
Projekt został stworzony przez szwajcarskich matematyków, a dzięki doświadczeniu liderów działających w marketingu sieciowym powstał biznes, w którym zarabia zawsze i każdy!
Tutaj już tylko istota z IQ głowonoga nie zrozumie o co chodzi.
Napisano 30 10 2012 - 20:41
Jakiś czas temu usłyszałem o PayTrade, że to nowoczesny sposób zarabiania, który daje możliwość naprawdę dobrego zarobku. Z tego co udało mi się dowiedzieć (przeglądałem strony, fora itp.), to podobno nigdy nie zarobi się mniej niż w poprzednim miesiącu. Moim zdaniem wydaje się to być warte uwagi. Niestety większej ilości informacji nie ma, ale codziennie o 20:00 i w soboty o 11:00 na stronie www.paytrade.eu prowadzone są Webinary, na których każdy może poznać szczegóły. Ktoś już tam był i wie coś więcej?
Ja też o tym słyszałem. Podeszłem do tego z dozą niepewności, ale prawnik powiedział, że to nie kolejna piramida finansowa a faktycznie skuteczny i bezpieczny sposób na zarobek. Te Webinary swoją drogą są ciekawe i na nich też można się sporo dowiedzieć, a że darmowe to można spróbować bez ryzyka. Pozdrawiam.
Napisano 30 10 2012 - 23:56
Obaj otrzymujecie w nagrodę za odkrycie 2012 roku, po tytule SPAMERa na Forum Tweaks.pl i blokadę na IP.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych