Skocz do zawartości

Zdjęcie

[PROBLEM] Z uruchomieniem windows7 po przeinstalowaniu sterownika od karty graficznej

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szadols

Szadols

Nowy

• 2 postów

Napisano 30 04 2012 - 09:35

Z góry przepraszam, jeżeli w złym dziale.

Mam taki problem: Postanowiłem zaktualizować sterowniki karty graficznej (mam Radeona) pobrałem je i próbowałem usunąć przez menadżera zadań. Potem zainstalowałem je i miałem błąd związany z jakąś aplikacją C++, która się nie zainstalowała. Poczytałem trochę i odinstalowałem w trybie awaryjnym programem Driver Cleaner 1.5 Pro. Zrestartowałem komputer i teraz jak go włączam to obraz zacina mi się na logu Windowsa i napisie "Uruchamianie systemu Windows". Założyłem słuchawki i spróbowałem wpisać hasło (nic nie widziałem), wpisałem i usłyszałem dźwięk logowania się. Nic nie widzę, ekran cały czas jest na lodu Windowsa a komputer jest włączony.

Proszę o pomoc i z góry dzięki. (P.S. Mam Win 7)

Użytkownik qauke edytował ten post 13 06 2012 - 14:46
Przenoszę do działu windows7

• 0

#2 Sicknature

Sicknature

A$AP Rocky - Peso

• 1 648 postów

Napisano 30 04 2012 - 13:34

Odpal system w trybie awaryjnym i usuń wszystko co ma napis ATI programem Driver Sweeper.

• 0

#3 Szadols

Szadols

Nowy

• 2 postów

Napisano 30 04 2012 - 13:38

Robiłem tak Driver Cleanerem, w trybie awaryjnym. Nawet jak bym chciał, to nie mogę bo w trybie awaryjnym, tak samo jak w zwyczajnym zacina mi się ekran a komputer dalej działa
  • 0

#4 Qauke

Qauke

Expert

• 5 156 postów

Napisano 06 06 2012 - 22:46

Proszę skorzystać z tego :

http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows-vista/Using-Last-Known-Good-Configuration

Myślę ze będzie to najlepsze rozwiązanie w Twoim przypadku :)

Użytkownik qauke edytował ten post 06 06 2012 - 22:47

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych