- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Oski86
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 4
- Odwiedzin: 700
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
3066838
-
Tlen
oski1986
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
Moje tematy
Problem z formatem i reinstalacją systemu
27 07 2008 - 15:40
Sprawa przedstawia się dosyć śmiesznie. Mam obednie cztery partycje i chcę sformatować C i postawić od nowa Windowsa. Problem polega na tym, że kiedy wkładam płytkę instalatora, widzi on jedynie jedną partycję, właśnie C, której wartość podaje mi jako [Nieznane]. Jako, że na innych partycjach mam dość ważne dla mnie dane, nie zdecydowałem się postawić systemu od nowa, ale teraz coś ciekawego. Udałem się z tym problemem do serwisu, serwisant włożył swoją płytkę, bam, magia. Widać podział partycji. Każda jak na dłoni. Co więc jest źle? Wydaje się to śmieszne i irracjonalne, ale może mam skopaną płytę z Windowsem?
Problem z szybkością Neostrady
03 07 2008 - 23:15
Witam. Dzisiaj zmieniłem prędkość Neostrady z 512 na 1Mb. Od razu zaznaczę, że nie jestem żadnym specem w tej dziedzinie, jednak żadnej, wielkiej poprawy nie zauważyłem. Patrząc na panel diagnostyczny modemu Sagem F@st, kiedy ściagam jakiś plik, przeważnie mam połowę używanego łącza. Z dostępnych 1312 Kbps, coś około 620. Czyli nieco tak, jakbym dalej posiadał połączenie z tą samą szybkością co wcześniej, chociaż podczas połączenia wypisuje 1Mb. Maksimum jakiego uświadczyłem to 70Kb/s podczas downloadu, jednak chwilowo. Jakieś porady odnośnie rozawiązania problemu? Bo osobiście jedyną różnicą jaką widzę jest 1Mb przy ustanowieniu połączenia.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Oski86
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość