- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Olka_1986
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 9
- Odwiedzin: 762
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows
Moje posty
W temacie: Kablówka, dzielenie łącza przez Router
22 10 2008 - 22:50
No dobra, dobra
Muszę się z tym przespać i dokładnie przyswoić wszystkie informacje, które dziś uzyskałam
22 10 2008 - 22:39
No my będziemy mieć 'po kabelku'
Kurde... chciałbym wyluzować w tej sprawie, ale jakoś nie do końca mogę
Że też nie mam nikogo znajomego w tej kablówce kto by mi podszepnął czy się czegoś obawiać
W sumie w regulaminie nie ma słowa o żadnych 'karach'
Kurde... chciałbym wyluzować w tej sprawie, ale jakoś nie do końca mogę
22 10 2008 - 22:02
A jeszcze jedno: jak jest dzielony sygnał między komputery? Bo chyba nie jest 100% - 100%? Jest 50% - 50%, czy 60% - 40% czy jeszcze jakoś inaczej?
22 10 2008 - 15:41
Dzięki wielkie
22 10 2008 - 15:34
Ok, dzięki wielkie za informacje i cierpliwość 
Już kilka dni temu podłączyłyśmy router, ale na razie go odstawiłyśmy. Sprawa wyglądała tak, że kolega który ma u siebie routera mówił, że dopiero po tym jak wpisał w routera MAC modemu (czy jakoś tak) to net działał. Ale my zaraz po podłączeniu routera miałyśmy net w drugim kompie, bez wpisywania czegokolwiek. Tak może być?
A po podłączeniu routera i tym przypisaniu IP (na moim kompie też pojawiło się IP 192.168....) w kablówce widzą jakąś zmianę? Bo moje IP tak jak mam teraz, przy modemie, to 78.28.....
Już kilka dni temu podłączyłyśmy router, ale na razie go odstawiłyśmy. Sprawa wyglądała tak, że kolega który ma u siebie routera mówił, że dopiero po tym jak wpisał w routera MAC modemu (czy jakoś tak) to net działał. Ale my zaraz po podłączeniu routera miałyśmy net w drugim kompie, bez wpisywania czegokolwiek. Tak może być?
A po podłączeniu routera i tym przypisaniu IP (na moim kompie też pojawiło się IP 192.168....) w kablówce widzą jakąś zmianę? Bo moje IP tak jak mam teraz, przy modemie, to 78.28.....
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Olka_1986
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość