Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odzyskiwanie plików z bardzo dawna (zdjęcia , filmy)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 domcia.dola

domcia.dola

Początkujący

• 25 postów

Napisano 23 09 2009 - 21:43

Witam!

Czy ktoś mógłby mi pomóc odzyskac pliki (zdjęcia), które utraciłam kilka lat temu? (brat mi je przypadkowo skasował)
Wtedy byłam młoda i nie wiedziałam gdzie się moge zwrócic. Wiem, że jest możliwośc oddania komputera do firmy, która się tym zajmuje ale to kosztuje kilka tysięcy.

Więc jeżeli ktoś mógłby mi pomóc to naprawde prosze. Te zdjecia były kiedyś dla mnie bardzo ważne i chciałabym je znów zobaczyc :D

Może jest jakiś dobry program Dołączona grafika!DOBRY!Dołączona grafika bo nie każdy odzyskuje dane z przed kilku lat i sprawdzony to prosze napisac :)
pozdrawiam :) i z góry dziękuje

• 0

#2 fernandez

fernandez

150% normy

• 1 866 postów

Napisano 23 09 2009 - 21:47

obawaim sie ze taki program nie istnieje

dysk pewno juz ta powierzchnie bardzo wiele razy wykorzystal, a w takich przypadkach odzyskanie czegokolwiek graniczy z cudem

• 0

#3 Macsch15

Macsch15

Profesjonalista

• 3 705 postów

Napisano 24 09 2009 - 13:45

które utraciłam kilka lat temu?

Bardzo nikłe szansę na odzyskanie tego, myślę że nawet firma zajmująca się tym by miała problem.

Najlepiej jest odzyskiwać dane max kilka dni po usunięciu , wtedy jest jakieś ~80% szans na odzyskanie.
  • 0

#4 rest2

rest2

Początkujący

• 11 postów

Napisano 22 12 2010 - 17:50

odzyskac pliki (zdjęcia), które utraciłam kilka lat temu?

Nawet jesli odzyska sie te pliki dosc szybko to tez nie zawsze jest gwarancja bo bardzo czesto pliki sa niesamowicie posiekane (przynajmniej czesc).
Ale kilka lat to rozbilas mi system:)

Użytkownik rest2 edytował ten post 22 12 2010 - 17:50

• 0

#5 blankfield

blankfield

Początkujący

• 13 postów

Napisano 22 12 2010 - 18:39

Witam!

Czy ktoś mógłby mi pomóc odzyskac pliki (zdjęcia), które utraciłam kilka lat temu? (brat mi je przypadkowo skasował)
Wtedy byłam młoda i nie wiedziałam gdzie się moge zwrócic. Wiem, że jest możliwośc oddania komputera do firmy, która się tym zajmuje ale to kosztuje kilka tysięcy.

Chyba, że popadłaś w żałobę i przez te kilka lat nie używałaś komputera;) w co wątpię.
  • 0

#6 Aralfocin

Aralfocin

Początkujący

• 12 postów

Napisano 12 01 2011 - 17:01

BadCopy Pro 4.10 Build 1215 (płatny)
Pandora Recovery 2.1.1 (bezpłatny)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych